Overig Disney nieuws/Parken (algemeen)

Disney Dreamers Everywhere

Voor het allereerst in de geschiedenis organiseert Disney een wereldwijd event voor haar meest trouwe fans, die ‘Disney Dreamers’ worden genoemd. Het event heet ‘Disney Dreamers Everywhere’. De Disney Dreamers gaan op een fantastische reis gedurende de maand mei en bezoeken alle Disney parken in de wereld! Hong Kong Disneyland, Tokyo Disney Resort, Disneyland Resort, Walt Disney World en natuurlijk Disneyland Parijs zijn plaatsen van bestemming voor de Disney Dreamers.

Disney Dreamers Everywhere

Het idee van dit event komt van een “rijke fan”, zo wordt gespeculeerd, en is uitgevoerd door het Creative Team van Disneyland Parijs. Het is een heuse primeur, aangezien iets soortgelijks nooit eerder is gebeurd. De Disney Dreamers zijn mensen die speciaal genodigd zijn, gekozen op basis van een nauwkeurige selectie en afweging. Naar het schijnt zouden ook de genodigden een relatie hebben met de initieerder van het event (de “rijke fan”). Omdat het allemaal vrij last-minute is geregeld en bekend geworden, en er ook niet bijzonder veel aandacht voor is/is geweest in de media, zou dat daarmee te maken kunnen hebben. De Disney Dreamers worden gepresenteerd als ambassadeurs van de magie en passie van Disney. De evenementen die de Disney Dreamers bijwonen en bij hebben gewoond zijn privé en dus niet publiekelijk toegankelijk. De host van het Disney Dreamers Everywhere event is Jaapie Krekel. In elk Disney park is er vervolgens een andere host, speciaal geselecteerd door Jaapie. Er is ook een speciaal themalied ontwikkeld voor Disney Dreamers Everywhere. Voor de kenners: de beat van het liedje is origineel het nummer “All around the world”, maar de tekst is aangepast voor deze gelegenheid.

Disney Dreamers Everywhere programma:

 1. Hong Kong Disneyland
 2. Tokyo Disney Resort
 3. Disneyland Resort
 4. Walt Disney World
 5. Disneyland Parijs

Om op de hoogte te blijven van de Disney Dreamers en hun activiteiten kun je de speciale Facebook-pagina van Character Central over Disney Dreamers Everywhere in de gaten houden, of hun speciale Twitter account. Op dit moment is het event bezig met de laatste dagen, en die zijn in Disneyland Parijs!


Bronnen: Character Central

Afbeeldingen: Character Central

Advertenties

5 thoughts on “Disney Dreamers Everywhere

  • Ik heb de foto’s op Facebook voorbij zien komen geloof ik! Heel leuk dat ze er is. Ik blijf hopen dat ze ooit een vaste plek krijgt, en het leukste zou zijn samen met Duffy! Dat ze nu überhaupt fysiek aanwezig is, is al heel mooi.. Maar ik denk dat het toch niet snel gaat gebeuren. :(

   Groetjes,
   Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s