Disneyland Parijs nieuws

‘The Magic of Romance’ float uit Disney Magic on Parade

Op zondag 11 augustus 2013 heeft de float ‘The Magic of Romance’ voor het laatst meegereden met Disney Magic on Parade, de dagelijkse parade in het Disneyland Park in Disneyland Parijs. De float krijgt een update en zal pas weer met het kerstseizoen van dit jaar terugkomen in de parade. Het kerstseizoen begint op zondag 10 november 2013 in Disneyland Parijs. Op de vernieuwde float zullen onder andere Anna en Elsa van de nieuwe Disney film Frozen verschijnen. Ook Rapunzel zal op deze float staan bij terugkomst. Hieronder zie je een foto van de float zoals deze tot op heden dagelijks in de parade verscheen, met Ariel en Erik, Tiana en Naveen en Rapunzel en Flynn.

Tot de float terug komt in de parade zullen de prinsessen mee dansen in de parade.

De vernieuwing van deze float maakt dat beide originele ‘Dreams of Romance’ floats uit de parade Disney’s Once Upon a Dream Parade zijn aangepast voor Disney Magic on Parade. Eén van deze twee floats werd namelijk al aangepast bij de start van de inzet van Disney Magic on Parade, namelijk de nu geheten ‘Final’ float met de bekendste Disney characters. Ten tijde van Disney’s Once Upon a Dream Parade stonden op deze float ook prinsessen.

Bronnen: InsideDLParis, Vimeo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s