Films en televisie/Overig Disney nieuws

George Clooney speelt in Disney’s ‘Tomorrowland’

Walt Disney heeft George Clooney weten te strikken voor hun nieuwste avonturenfilm ‘Tomorrowland’. De acteur die twee Oscars op zijn naam heeft staan, vertolkt samen met Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy en Thomas Robinson de hoofdrollen in de film.

De film wordt geregisseerd en geproduceerd door Brad Bird in samenwerking met Damon Lindelof en Jeffrey Chernov. Bird maakte eerder ‘Mission: Impossible-Ghost Protocol’ en ‘The Incredibles’. Bird en Lindelof hebben samen het script geschreven.De film is gebaseerd op een verhaal van Lindelof & Jeff Jensen en Brad Bird en gaat over twee jongens die beginnen aan een gevaarlijke missie om de geheimen van de raadselachtige plek Tomorrowland te ontrafelen. De opnames voor de film zijn reeds begonnen. De film komt in december 2014 uit in de VS.


Bronnen: hln.be

Advertenties

One thought on “George Clooney speelt in Disney’s ‘Tomorrowland’

  1. Wist je dat “Tomorrowland” in België uitgebracht moet worden als “Disney’s Project T” omdat de rechten op die eerst naam al zijn voor het festival “Tomorrowland?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s