Tokyo Disney Resort nieuws

Tokyo Disney Resort onthult plannen voor kerstseizoen 2013

Tokyo Disney Resort heeft haar plannen voor de feestdagen bekend gemaakt. Ze pakken dit jaar uit met allerlei nieuwigheden voor de feestdagen, zowel in het Tokyo Disneyland park als in Tokyo DisneySea.

Dit jaar houdt Tokyo Disneyland een Christmas Fantasy viering. Deze viering bestaat onder andere uit Santa’s Village, met een heuse speelgoedfabriek! Daarbij zal er een Disney’s Santa Village Parade zijn, een parade waarin Santa’s Village op magische wijze tot leven komt.

In Tokyo DisneySea wordt het een viering van Christmas Wishes. Er zal onder andere een nieuwe decor zijn, genaamd Colors of Christmas: een lichtdisplay dat onder andere een 49-foot hoge kerstboom bevat als pronkstuk. Daarnaast is er een “Holiday Greeting From Seven Ports” programma, om de kerstmagie nog completer te maken.

Het kerstseizoen in Tokyo Disney Resort is van 7 november tot en met 25 december 2013.


Bronnen: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s