Disneyland Parijs nieuws

Drie nieuwe helden van Frozen, de aankomende Disney kerstfilm, voor een ‘frosted’ Kerstmis in Disneyland Parijs

Vanaf 10 november 2013 zal Disneyland Paris haar kerstseizoen lanceren. Disneyland verwelkomt drie nieuwe helden van de volgende Disney animatiefilm Frozen. Vóór hun verschijning op het grote scherm, zullen de Prinses Elsa en Anna al te zien zijn in de parade van het Disneyland Park. Olaf, de grappige sneeuwman, zal intussen dirigent zijn van een nieuwe kerstscène van Disney Dreams! We ontdekken een lawine van nieuws voor twee maanden kerstmis, veelal in het teken van Frozen .

Elsa en Anna zijn zussen en heldinnen in de nieuwe Disney film Frozen. Deze verschijnt in de Franse bioscopen vanaf 4 december 2013, behalve in het zogeheten Grand Rex waar deze al vanaf 20 november 2013 te zien is. Om het winterseizoen te vieren zullen ze zich voor de eerste keer in Disneyland Park tonen, waar bezoekers hun in levende lijve kunnen ontmoeten. Deze twee nieuwe prinsessen zullen te zien zijn in de Disney Magic on Parade! Ze marcheren iedere dag op hun nieuwe float, die ze delen met de personages uit de film Tangled.

Disneyland Paris Christmas 2013
Tijdens de avonden van het kerstseizoen zal Olaf, de sneeuwman uit Frozen, de nieuwe kerstscène leiden. Deze nieuwe blockbuster vol nieuwe projecties, fonteinen, special effects en vuurwerk maken Disney Dreams! Christmas Party fenomenaal. De toeschouwers kunnen een show verwachten waarin het vieren van kerstmis en nieuwjaar over de wereld centraal staat. Dit wordt in beeld gebracht door beroemde personages uit het Disney universum, zoals Bambi en Fantasia. Zij komen tot leven door de projecties op het kasteel van Doornroosje. Ook de helden van Toy Story zullen aanwezig zijn, met een heuse eigen versie van het bekende verhaal van de Notenkraker.

Omdat iedereen staat te popelen om de magie van kerst te ervaren, start Disneyland Parijs het kerstseizoen dit jaar op 10 november voor 2 maanden. Het park wordt versierd met allerlei kerstdecors en kleuren. Dit wordt de beste tijd om terug te gaan naar de kindertijd en om te poseren met Mickey en zijn vrienden in hun winter kostuums – en natuurlijk ook met de Kerstman! Hij zal zijn dorp installeren in Disneyland Paris en meedoen aan de muzikale parade The Christmas Cavalcade. Bijgestaan door Kwik, Kwek en Kwak zal hij omringd worden door meer dan levensgroot speelgoed, helden van de Toy Story films en nog veel meer verrassingen. De Kerstman zal ook dagelijks aansluiten bij Disney Magic on Parade!

En dat is nog niet alles: een nieuwe kerstboom met een hoogte van wel 24 meter zal Main Street, U.S.A. prachtig versieren met wel bijna duizend decoraties. Het licht op in het donker met een nieuwe muzikale ceremonie vol van lichtjes: The Card Magic of Christmas, onder leiding van Pinokkio en zijn vriend Japie Krekel. Ontdek het van 10 november 2013 tot 6 januari 2014!


Bronnen: Disneyland Parijs

Advertenties

One thought on “Drie nieuwe helden van Frozen, de aankomende Disney kerstfilm, voor een ‘frosted’ Kerstmis in Disneyland Parijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s