Films en televisie/Overig Disney nieuws

Angstaanjagend Disneyland in Escape from Tomorrow

Escape from Tomorrow van regisseur Randy Moore is in het geheim en zonder toestemming opgenomen in Disneyland en Disney World. De thriller laat een man zien die in ‘the happiest place on Earth’ in een ware nachtmerrie terecht komt.  Bekijk nu de eerste trailer.

Escape from Tomorrow begint met een gezin dat op weg is naar Disney World. Als ze daar zijn aangekomen, krijgt de vader via een telefoontje te horen dat hij zijn baan kwijt is. Hij besluit het niet aan zijn vrouw en kinderen te vertellen, omdat hij de vakantie niet wil verpesten. Maar langzaam komt de man in een ware nachtmerrie terecht. Hij raakt geobsedeerd van twee Franse tienermeisjes en ziet dingen waarvan hij niet zeker weet of het wel echt is.

De film had een budget van 650.000 dollar en is gefilmd met twee spiegelreflexcamera’s. De cast en crew gebruikte iPhones om te communiceren en informatie op te slaan, zodat het leek alsof ze simpelweg hun berichtjes lazen. De film komt op 11 oktober uit in Amerika. Wanneer Escape from Tomorrow in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Bekijk hier de eerste trailer:
http://film1.cdp.triple-it.nl/content/normal/file20130912102024F56102F0E670455C906E39A995FDDD59.mp4


Bronnen: Film1


Opmerking:

Als grote Disney fan kan ik er niet bij waarom iemand dit zou doen. Ik vind ik het stiekem maken van deze film een bijzonder lage actie. Ik hoop dat er (door Disney) fel wordt opgetreden.

Advertenties

2 thoughts on “Angstaanjagend Disneyland in Escape from Tomorrow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s