Walt Disney World nieuws

Disney’s Polynesian Resort wordt ook onderdeel van Disney Vacation Club

Vandaag heeft de Disney Vacation Club aangekondigd dat zijn geplande volgende locatie het Disney’s Polynesian Resort zal worden, gelegen aan Seven Seas Lagoon in Walt Disney World Resort. Als dit resort is voltooid, zal Disney Vacation Club bestemmingen hebben bij alle drie resorts aan het monorail systeem, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot Magic Kingdom.

Het geplande ontwikkelingsproject in Disney’s Polynesian Resort zal, wanneer deze is voltooid, toetreden tot Disney Vacation Club samen met 12 andere bestemmingen binnen Walt Disney World, waaronder The Villas at Disney’s Grand Florida Resort & Spa, gepland om op 23 oktober 2013 te openen. De bouw van het Vacation Club deel in Disney’s Polynesian Resort begon deze maand en de oplevering is naar schatting in 2015. Naast dit Disney Vacation Club-project, zullen andere gebieden binnen Disney’s Polynesian Resort eveneens renovatie ondergaan. Meer informatie en details van het project zullen op een latere datum worden gedeeld.

Disney Vacation Club debuteerde in oktober 1991 met een flexibele, vakantie punt-gebaseerd model in plaats van de traditionele vaste-week timeshare model. Disney Vacation Club nadert een totaal van 200.000 aangesloten gezinnen uit alle 50 staten en ongeveer 100 landen die de geneugten van het lidmaatschap hebben ontdekt. Disney Vacation Club-leden kunnen kiezen uit een verscheidenheid van vakantiebestemmingen, inclusief een verblijf in een Disney Vacation Club Resort of op meer dan 500 andere bestemmingen over de hele wereld. Wanneer ze rechtstreeks van Disney kopen, kunnen leden ook tochten maken op een van de Disney Cruise Line schepen of begeleide vakanties met Adventures by Disney. Daarnaast kunnen vakanties in een Disney Vacation Club Resort duren van één nacht tot enkele weken.

 

Bronnen: WDWinfo 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s