Films en televisie/Overig Disney nieuws

‘The Good Dinosaur’ en ‘Finding Dory’ een jaar uitgesteld

Voor het eerst sinds jaren zal er een jaar voorbij gaan zonder nieuwe Pixar film. Oorspronkelijk stond ‘The Good Dinosaur’ gepland om in de bioscopen te komen in mei 2014, maar afgelopen woensdag is bekend gemaakt dat deze film verschoven wordt naar november 2015. Hierdoor wordt ook ‘Finding Dory’, het vervolg op de film ‘Finding Nemo’, uitgesteld. Deze zou eigenlijk uitkomen in november 2015, maar zal nu verschijnen in juni 2016.

Het uitstellen van de film The Good Dinosaur heeft te maken met het feit dat Bob Peterson (co-director van ‘Up’) van het project is gehaald. Redenen hiervan zijn voor alsnog niet bekend, maar er wordt nog steeds gezocht naar een vervanger. Logischerwijs veroorzaakt dit de vertragingen. The Good Dinosaur gaat over een jongen genaamd Spot die bevriend raakt met een Apatosaurus genaamd Arlo.

Het uitstellen van films is niets nieuws voor Pixar, aangezien zij ook Finding Nemo uitstelde van 2001 naar 2003 en met deze film een Oscar in de wacht sleepte. In 2011 zou een film genaamd ‘The Bear and the Bow’ uitkomen, wat uiteindelijk ‘Brave’ werd welke uitkwam in 2012, en ook een Oscar binnenhaalde. Kwaliteit gaat bij Pixar duidelijk boven kwantiteit.


Bronnen: TheVerge.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s