Disneyland Parijs nieuws

Nieuw in Disneyland Parijs: ‘The Art of Disney on Demand’

Na Disneyland Resort (Californië) en Walt Disney World (Florida) is ‘The Art of Disney on Demand’ nu beschikbaar in Disneyland Parijs. Met dit systeem kun je door het doorlopen van enkele simpele stappen je eigen Disney art op verzoek verkrijgen! Het werkt heel simpel: je bekijkt het beschikbare artwork, je vindt dat wat je leuk vindt, je kiest het printformaat en eventueel het frame en besteld het! Er zijn zo’n 200 verschillende artworks om uit te kiezen, van je favoriete characters tot attractie-artwork. Het meesterwerk wordt zelfs bij je thuis afgeleverd binnen enkele weken. The Art of Disney on Demand is exclusief te vinden in de winkel ‘The Disney Gallery’ in Disney Village.

Bronnen: InsideDLParis (Facebook)
Afbeeldingen: InsideDLParis (Facebook)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s