Disney entertainment/Disney Live!

Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show! Tripreport 12 oktober 2013

Dit jaar kwam Disney Live! sinds vrij lange tijd weer terug naar Nederland. Op zaterdag 12 oktober 2013 ben ik naar de ochtendshow van 10.30 uur geweest in de Amsterdam RAI. In dit verslag lees je mijn belevenissen. Kortweg kan ik in elk geval zeggen dat ik aangenaam verrast ben en ervan heb genoten!

Het concept van Disney Live! lijkt op dat van Disney On Ice. Dat betekent dat de show rond een bepaalde schoolvakantie (in dit geval de herfstvakantie) te zien is in verschillende plaatsen in Nederland. De show startte in Amsterdam, en wel in de RAI. De show was niet in de beurshallen, maar in het zogeheten RAI Theater. Bij binnenkomst waren er leuke souvenirs te koop (knuffels, bekers, lichtjes) en de nodige versnaperingen (popcorn, snoep, drinken). De zaal waar de show in plaatsvindt is al vanaf een uur van tevoren toegankelijk. Wij hadden erg mooie plaatsen, rang Zilver, en konden alles heel goed zien. De show duurde ca. 90 minuten, met tussendoor zo’n 15 minuten pauze.

Het verhaal draait om Mickey, Minnie, Donald en Goofy die samen met de presentator op zoek gaan naar talenten voor hun talentenshow. Met de Mickey Mouse Bus rijden zij door de magische wereld en komen onder andere terecht bij Assepoester, Teigetje en vrienden uit de Toy Story films. Hieronder vind je een aantal van mijn foto’s van de leuke show:

De show is erg vrolijk, kleurrijk en gevarieerd. Er komen verschillende Disney characters voorbij, waardoor alle leeftijden en fans worden pleziert. De show heeft een intiem karakter, waarbij het publiek het gevoel krijgt betrokken te worden in de show en de zoektocht naar talenten voor de talentenshow. Het is een aanrader voor het hele gezin!

Sinds vandaag is de show te zien in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven. Daar blijft deze tot en met 17 oktober. Van 19 tot en met 21 oktober is de show te zien in de Go Planet Expo Hall in Enschede. Tot slot gaat de show naar de Rijnhal in Arnhem van 25 tot en met 27 oktober. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar (vanaf €17,50 per stuk), dus wil je deze gezellige show niet missen, reserveer dan nu je kaartjes! Meer informatie is te vinden op http://www.disneylive.nl/. Voor kaartjes ga je naar http://disneylive.paylogic.nl/.

 

Bronnen: Disney Live!

Advertenties

5 thoughts on “Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show! Tripreport 12 oktober 2013

  1. Hoi Joyce,
    Dankzij jou de show kunnen mee maken. Helaas waren we een paar minuten te laat vanwege de file, maar dat mocht de pret niet drukken.
    De kinderen hebben enorm genoten.
    We hebben zelfs nog een hoor bnn’rs gezien.
    Nogmaals dank je wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s