Walt Disney World nieuws

AVATAR naar Disney’s Animal Kingdom in Walt Disney World

Op 12 oktober 2013 vond de eerste D23 Expo in Japan plaats. Hier is bekend gemaakt dat de wereld Pandora, bekend van de film AVATAR, naar Disney’s Animal Kingdom in Walt Disney World komt. Al langer was het bekend dat Disney bepaalde rechten van de filmtitel heeft gekocht en een samenwerking heeft met James Cameron en Lightstorm Entertainment. Hierdoor was er ook al lange tijd sprake van de mogelijkheid van een AVATAR-land in de Disney parken. Nu is dit dus officieel bevestigd.

Er zijn grote stappen genomen in het vak ‘imagineering’, om zo Pandora te ontwikkelen alsof het een échte plek is waar gasten kunnen zien, horen en aanraken. Op deze allereerste D23 Expo in Japan ooit, zijn de eerste plannen voor AVATAR in Disney’s Animal Kingdom getoond. De plannen zien er heel veel belovend uit en bieden een kleine preview van wat er komen gaat. Er zal een onderscheid zijn tussen AVATAR bij dag en AVATAR bij nacht. In de wereld van AVATAR kunnen gasten grote vliegende bergen tegenkomen en wandelen door een nachtelijke jungle, vol bijzondere planten die tot leven komen door onder andere licht en geluid. Gasten kunnen ook ontdekken hoe het voelt om door de lucht te vliegen met een heuse Banshee, de draken uit de film.

De verwachte opening ligt rond 2016-2017.

Bronnen: Disney Central Plaza
Afbeeldingen: Disney Central Plaza

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s