Disneyland Parijs nieuws

Een betoverend Winter Wonderland in de sfeer van Kerst

Van 10 november 2013 tot 6 januari 2014 is Disneyland Paris getransformeerd in een immens Winter Wonderland, compleet gehuld in de kleuren van Kerst. Disney karakters trekken hun meest feestelijke kleding aan om de bezoekers te verwelkomen en te poseren voor prachtige foto’s in het thema van de feestdagen. Oogverblindende slingers vol lichtjes hangen over Main Street, U.S.A., waar meerdere malen per dag duizenden sneeuwvlokken op de grond vallen.

Disneyland Paris Christmas 2013
Dit jaar neemt een gloednieuwe kerstboom een centrale plaats in op het belangrijkste plein in Disneyland Park, Town Square. De kerstboom is 24 meter hoog en is met bijna 1.000 decoraties van over de hele wereld en 2.600 lampjes versierd. Elke avond komen de bezoekers rondom de boom bij elkaar voor een nieuwe lichtshow, Magical Christmas Wishes. De lichtshow is vol licht en muziek en wordt begeleid door Pinokkio en zijn trouwe vriend Japie Krekel.

In Frontierland heeft de held van de film van Tim Burton, The Nightmare Before Christmas, een verrassing voor de bezoekers in petto: Jack Skellington is namelijk verkleed als Kerstman! De bezoekers kunnen Jack ontmoeten op zijn begraafplaats, die speciaal naar de sfeer van de film ingericht is met vreemde slingers en sterren. Hier kunnen bezoekers op de foto met Jack. De bezoekers die liever de echte Kerstman willen ontmoeten, kunnen dit doen door hem om te zoeken in zijn dorp in Cottonwood Creek Ranch in Frontierland.

In Fantasyland, krijgt de it’s a small world attractie een metamorfose. De beroemde poppen veranderen van kostuum, speciaal om de feestdagen van over de hele wereld te vieren. Van Scandinavië tot Zuid Amerika, van Afrika naar China, veel items van het decor veranderen naar het thema van de feestdagen. De attractie is een eerbetoon aan het feest Diwali in India, het Maan Festival in Afrika, Saint Lucia dag in Zweden en niet te vergeten: Sinterklaas. In het slotstuk zit Vadertje Winter – de Russische variant van de Kerstman vergezeld door zijn kleindochter Snegurochka.

Tenslotte verzamelen grappige sneeuwpoppen zich rondom het Kasteel van Doornroosje. De bezoekers zullen deze sneeuwpoppen misschien verwarren met Donald, Katrien, Pluto, Mickey en Minnie!


Bronnen: Disneyland Parijs

Advertenties

One thought on “Een betoverend Winter Wonderland in de sfeer van Kerst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s