Disneyland Parijs nieuws

Twee nieuwe helden vieren het Kerstseizoen in Disneyland Paris mee!

Disney’s nieuwste film, Frozen is in Nederland vanaf 11 december 2013 in de bioscoop te bewonderen. De film is zowel in 2D als Disney Digital 3D™ beschikbaar. Nog voordat de helden hun debuut op het grote doek maken, rolt Disneyland Paris de rode loper uit voor de helden uit de nieuwste geanimeerde Disney film. Zij nemen namelijk vanaf 10 november 2013 plaats naast andere Disney figuren in de beroemde parade Disney Magic on Parade!   In Disney Magic on Parade! ontmoeten de bezoekers van Disneyland Paris de twee nieuwe helden in het echt. Dit gebeurt in een gloednieuwe setting, geïnspireerd op het koningrijk Arendelle uit de film Frozen. De helden delen een Paradewagen met een ander Disney duo: de prinses met het langste haar in de geschiedenis van animatie, Rapunzel, en haar charmante bandiet, Flynn.   Disney Magic on Parade! is een gigantische Parade die elke dag door het Disneyland Park trekt. De Disney Magic on Parade! is geïntroduceerd om de 20e verjaardag van Disneyland Paris in maart 2012 te vieren. De parade bestaat uit 7 delen:

  1. Makin’ Magic

De grootste tovenaars van Disney openen de Parade: de Blauwe Fee uit Pinokkio, de Goede Fee uit Assepoester, de Drie Goede Feeën uit Doornroosje en natuurlijk Merlijn de Tovenaar..

  1. Magic of Enchantment!

Na de rijtuigen van Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje en hun prinsen verschijnen de prinsessen van Frozen voor het eerst in de Parade. Zij delen de Paradewagen met Rapunzel en haar charmante bandiet Flynn Rider die de bezoekers vanaf de top van de bloementoren begroeten.

  1. Magic of Friendship!

Speelgoed komt tot leven met Buzz, Woody en hun vrienden van Toy Story. Winnie de Poeh houdt zijn pot met honing dicht bij de hand, net zoals hij doet met zijn trouwe vrienden!

  1. Magic of Fun and Laughter!

Alice, de Gekke Hoedenmaker en het Witte konijn nodigen gasten uit om deel te nemen aan hun avonturen in Wonderland. Pinokkio is er klaar voor om jou zijn danskunsten te laten zien: de beroemde marionet toont zijn talent – samen met andere geanimeerde poppen.

  1. Magic of Adventure!

De helden van De Leeuwenkoning, Simba, Timon en Pumba zwaaien vanaf hun Savanne Paradewagen naar de bezoekers. Simba staat op de beroemde rots terwijl Afrikaanse vogels hun eer betonen aan de koning van de jungle. Dan wordt met een betoverend ritme de komst van Baloe en Koning Louie aangekondigd. De jungle heeft nog nooit zo geswingd!

  1. Magic of Make Believe!

Peter Pan en Wendy nodigen gasten uit met hen naar Fantasieland te vliegen. Kapitein Haak is nooit ver weg… noch de krokodil, die altijd op de loer ligt. De schitterende Mary Poppins en haar trouwe vriend Bert stappen vervolgens samen uit de legendarische Walt Disney Film, om deel te nemen aan deze kleurvolle Parade.

  1. Celebrate the Magic!

Bij het licht van de regenboog, presenteren Mickey en zijn vriendjes de eindshow met een explosie aan kleur en lichtjes.

 

Bronnen: Disneyland Parijs

Advertenties

One thought on “Twee nieuwe helden vieren het Kerstseizoen in Disneyland Paris mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s