Disneyland Parijs nieuws

Drie kansen om de Kerstman te ontmoeten

Tijdens het Kerstseizoen hebben de bezoekers volop mogelijkheden om de hele dag door de Kerstman te ontmoeten.

  1. The Christmas Cavalcade — een muzikale Parade toegewijd aan de magie van Kerst.

Christmas Cavalcade, geïntroduceerd in 2012 is dit jaar terug met diverse verrassingen. De Kerstman heeft uiteraard een ereplaats in deze muzikale optocht. Dit jaar wordt de Kerstman vergezeld door de beroemde neefjes van Donald! Kwik, Kwek en Kwak vieren hun eerste Kerst in Disneyland Paris aan de zijde van de Kerstman, in een slee omringd met cadeaus!    Deze muzikale Parade krijg een nieuw deel met het thema van suikerachtige zoetheid. Levensgrote peperkoekmannen wandelen langs alsof ze net uit de oven zijn gekomen. Knabbel en Babbel en hun vrouwelijke wederhelft, Clarice maken natuurlijk ook deel uit van het plezier.    Deze speciale Parade is voor de bezoekers ook een mogelijkheid om het beroemde speelgoed uit Toy Story voor hun ogen tot leven te zien komen. Daarnaast nemen Mickey, Minnie, Goofy en Donald ook deel aan de kleurrijke Parade die meerdere keren per dag in het Disneyland Park te bewonderen is.

  1. De Kerstman in Disney Magic on Parade!

Wanneer de Kerstman naar Disneyland Paris komt, is hij natuurlijk niet tevreden met maar één vertoning. Daarom neemt hij ook nog eens deel aan de grote dagelijkse parade, Disney Magic on Parade! Tijdens het Kerstseizoen is hij degene die de Parade start, voordat hij aan zijn gigantische taak begint van het uitdelen van cadeaus.

  1. Een uniek fotomoment met de Kerstman in zijn dorp

De Kerstman heeft er persoonlijk voor gekozen om zijn fans te ontmoeten in het Disneyland Park. Hij is de hele dag beschikbaar in een werkplaats speciaal ontworpen voor de feestdagen. De bezoekers kunnen poseren met de Kerstman met een hele reeks van rekwisieten voor de perfecte foto.

 

Bronnen: Disneyland Parijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s