Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice – Worlds of Fantasy! Informatie + prijsvraag

Zoals elk jaar komt Disney On Ice ook dit jaar weer naar Nederland met een spetterende show: Disney On Ice – Worlds of Fantasy! Van 20 tot en met 22 december 2013 is de show te bezoeken in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch en van 25 tot en met 29 december 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook deze keer wordt het een fantastische show voor jong en oud met vele van je favoriete Disney characters!

Via deze blog verloot ik 4 kaarten voor de show van Disney On Ice – Worlds of Fantasy! voor vrijdag 20 december 2013 om 19.00 uur in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Wil je weten hoe en kans maken op deze fantastische prijs? Lees dan gauw verder!Disney On Ice - Worlds of Fantasy! Logo

Als jij kans wil maken op 4 kaarten voor de show Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show voor vrijdag 20 december 2013 om 19.00 uur in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, moet je de volgende vragen beantwoorden:

1. Noem 3 namen van de Disney Fairies.
2. Waarom wil jij graag winnen?

Weet jij het antwoord? Stuur je reactie dan uiterlijk woensdag 12 december 2013 in via onderstaand formulier!

Je kunt ook mailen naar Disney-Dream@hotmail.com, vergeet alleen niet om je naam en adresgegevens te vermelden. Ná 12 december 2013 zal het antwoord op de prijsvraag plus de winnaar via deze blog bekend worden gemaakt! Houdt deze site dus goed in de gaten!

Disney On Ice - Worlds of Fantasy! Tinkerbell & Terrence

Voor meer informatie over de show kun je kijken op http://www.disneyonice.nl/. Om kaarten te reserveren ga je naar http://disneyonice.paylogic.nl/. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €22 per stuk.

Bronnen: Disney On Ice
Afbeeldingen: Disney On Ice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s