Disney entertainment/Disney On Ice

Kidsweek Guinness Wereld Record Poging na opening Disney On Ice in Den Bosch‏

Kidsweek, dé wekelijkse nieuwskrant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, zal vrijdag 20 december a.s. proberen het wereldrecord ‘meeste mensen met een papieren hoedje op’ te vestigen om zo in het beroemde Guinness World Records-boek te komen. De recordpoging zal plaatsvinden na afloop van de openingsshow van Disney On Ice presents Worlds of Fantasy in de Brabanthallen te Den Bosch.

Het publiek zal na afloop van de show worden gevraagd om te helpen het wereldrecord te vestigen door van een Kidsweek een papieren hoedje te vouwen en die op te zetten. Als de official van Guinness World Records het record goedkeurt, wordt de prestatie opgenomen in het Guinness World Records-boek. Op dit moment staat het wereldrecord op 2.065 mensen met een papieren hoedje op.

In Disney On Ice presentsWorlds of Fantasy komen favoriete Disney-momenten één voor één tot leven met Disney/Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, TinkerBell en de magische Disney-feeën en de helden van Toy Story. Deze familieshow is van 20 t/m 22 december te beleven in Brabanthallen te Den Bosch en van 25 t/m 29 december in Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl.

Disney On Ice - Worlds of Fantasy! Ariel en Eric

Bron: Disney On Ice
Afbeeldingen: Disney On Ice

Advertenties

One thought on “Kidsweek Guinness Wereld Record Poging na opening Disney On Ice in Den Bosch‏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s