Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice – Worlds of Fantasy! Tripreport 20 december 2013

Ook dit jaar was ik traditiegetrouw aanwezig bij de nieuwe show van Disney On Ice, en wel bij de openingsshow. Dit jaar heet de show Worlds of Fantasy, waarin je wordt meegenomen in de wereld van Cars, De Kleine Zeemeermin, Tinkerbell en Toy Story 3. Voor ieder wat wils dus!

Al ruime tijd voordat de show begint kun je de hal betreden waar Disney On Ice plaatsvindt, in dit geval hal A van de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De toestroom naar de hal was behoorlijk druk, zelfs al ruim een half uur van tevoren! Dat betekent populariteit! Niet zo gek, want stuk voor stuk en jaar na jaar zijn het fantastische shows. Ook dit jaar was er in de ruimte buiten het ijs van alles te koop: eten, drinken en natuurlijk souvenirs. Om het ijs heen bevinden zich de tribunes, welke duidelijk zijn aangeduid met vak, rij en stoelnummer. Er is voldoende personeel aanwezig om de boel te coördineren en degenen die het nodig hebben een handje te helpen. Je kunt al vroeg naar je plaats.

Tijdens de eerste helft komen de verhalen van Cars, De Kleine Zeemeermin en Tinkerbell voorbij. Het is dus een vol en gevarieerd programma zo voor de pauze. Na de pauze draaide het enkel om Toy Story 3; het hele verhaal komt eigenlijk aan de orde. Als ik een minpuntje mag noemen aan deze show, is het de verdeeldheid in verhalen. Het Toy Story deel duurt erg lang in verhouding tot de rest, en door de grote kostuums die characters zoals Rex en Meneer Ham dragen is er een stuk minder schaatswerk. Van de andere kant is het ook heel erg leuk dat Toy Story 3 helemaal wordt uitgebeeld, zeer nauw sluitend tot de film. Het is een boordevolle, vrolijke show die super is voor jong en oud! Een echte aanrader, je zult er geen spijt van krijgen! En om dat te bekrachtigen hieronder enkele van mijn foto’s van de show!

Aan het eind van de show werd in samenwerking met Kidsweek een poging gedaan om het Guiness World Record te verbreken van grootste aantal mensen die tegelijkertijd een papieren hoedje op hebben. Welgeteld 5 minuten lang! Een hele uitdaging dus, aangezien na afloop van de schaatsshow toch vrij veel mensen al vertrokken – ondanks de eerdere aankondigingen van de recordpoging. Desondanks werd de poging gestart met een groot aantal mensen. Het ging allemaal heel nauwkeuring; alle hoedjes in de zaal werden geteld en mochten tussentijds niet aangeraakt/afgezet worden. Er was ook een ‘official’ van Guinness World Records aanwezig om het geheel in goede banen te leiden. Gelukkig is het gelukt! Met 2222 deelnemers werd het oude record van 2065 verbroken!

Van 20 tot en met 22 december 2013 was de show te bezoeken in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch en van 25 tot en met 29 december 2013 speelt deze in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie over de show kun je kijken op http://www.disneyonice.nl/. Om kaarten te reserveren ga je naar http://disneyonice.paylogic.nl/. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €22 per stuk. Volgend jaar komt er een geheel nieuwe show waarin de verhalen van Brave, Rapunzel, Belle en het Beest en De Kleine Zeemeermin de hoofdrol spelen. Ik kan niet wachten en ben er zeker weer bij!


Bron: Disney On Ice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s