Disney entertainment/Disney On Ice

Kidsweek vestigt Guinness Wereld Record Poging tijdens opening Disney On Ice‏

Kidsweek,dé wekelijkse nieuwskrant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, heeft vandaag het wereldrecord ‘meeste mensen met een papieren hoedje op’ gevestigd met ruim 2200 mensen. Het oude wereldrecord stond op 2.065 mensen met een papieren hoedje op. De recordpoging vond plaats na afloop van de openingsshow van Disney On Ice presents Worlds of Fantasy in de Brabanthallen te Den Bosch.

Het publiek werd na afloop van de show gevraagd om te helpen het wereldrecord te vestigen door van een Kidsweek een papieren hoedje te vouwen en die vijf minuten lang op te houden. De official van Guinness World Records keurde het record goed en de prestatie wordt opgenomen in het Guinness World Records-boek.

In Disney On Icepresents Worlds of Fantasy komen favoriete Disney-momenten één voor één tot leven met Disney/Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, TinkerBell en de magische Disney-feeën en de helden van Toy Story. Deze familieshow is in de kerstvakantie van nog tot 22 december te beleven in Brabanthallen te Den Bosch en van 25 t/m 29 december in Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl.

Disney On Ice - Worlds of Fantasy! Ariel en Eric

Bron: Disney On Ice
Afbeeldingen: Disney On Ice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s