Disneyland Parijs nieuws

Gerucht: Festival des Fleurs komt terug naar Disneyland Parijs!

Volgens diverse bronnen is er een grote kans dat Festival des Fleurs, een festival om de bloemen/planten en de lente te vieren, dit jaar terug komt naar Disneyland Parijs.

Het festival was in 1997 en 1998 ook in de lente in Disneyland Parijs. Het Disneyland Park werd toen rijkelijk versierd met allerlei bloemen en planten, uiteraard in Disney stijl.

De geruchten nemen steeds concretere vormen aan: door een insider is aangekondigd dat het festival rond 2 april aanstaande van start zal gaan en tot ergens in juli zou duren. Dat maakt een totaal van 3 maanden extra festiviteiten, perfect aansluitend op het populaire zomerseizoen.

Op onderstaande foto is de etalage van winkel Harringtons te zien (gelegen in Main Street USA). Volgens bron DisneylandParisFansOFFICIEL past deze aankleding perfect bij het thema van het nieuwe festival:

Foto: DisneylandParisFansOFFICIEL

Meer informatie is er op dit moment niet. Geduldig afwachten is dus de enige optie, maar het is in elk geval erg veelbelovend! Het festival lijkt een beetje vergelijkbaar met Epcot’s Flower & Garden Festival in Walt Disney World in Florida. Om daarover meer te zien en lezen kun je op deze officiële pagina terecht.

Bron: MousEars.info

Advertenties

One thought on “Gerucht: Festival des Fleurs komt terug naar Disneyland Parijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s