Films en televisie/Overig Disney nieuws

Twee films over het leven van de jonge Walt Disney binnenkort in de bioscopen

Saving Mr. Banks, de eerste film waar Walt Disney himself in te zien is, is nog maar net uit de bioscopen en er zijn al twee nieuwe films onderweg naar het grote doek.

In Saving Mr. Banks was het karakter Walt Disney niet de grootste hoofdrolspeler, iets wat in de volgende twee films waarin hij verschijnt wel zo zal zijn. As Dreamers Do en Walt Before Mickey zullen dit jaar nog in de bioscoop verschijnen; de echte Disney fan kan zijn zijn hart ophalen dus!

As Dreamers Do verschijnt deze lente in de Amerikaanse bioscopen. De film gaat over het jonge leven van Walt Disney, inclusief zijn tijd tijdens Wereld Oorlog I. Olan Rogers vervult de rol van Walt Disney en Ryan Dunlap speelt broer Roy Disney.

Walt Before Mickey wordt deze zomer verwacht in de Amerikaanse bioscopen. De film wordt geregisseerd door Ari Taub. De film is gebaseerd op het boek Walt Before Mickey, geschreven door Timothy S. Sunsaninthat. Het leven van Walt Disney komt in chronologische volgorde voorbij, van 1919 tot 1928, het moment waarop Mickey in de wereld werd geintroduceerd. Thomas Ian Nicholas vertolkt de rol van Walt Disney, Jon Heder van zijn broer Roy Disney, Jodie Sweetin van dochter Charlotte Disney en David Henrie vertegenwoordigd één van de Disney animators.

Bron: Disney and More

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s