Walt Disney World nieuws

Disney’s Animal Kingdom organiseert Earth Day viering

Op 22 april is het Earth Day. Zoals ieder jaar zal ook nu in Disney’s Animal Kingdom park, gelegen in Walt Disney World te Florida, een feestje worden georganiseerd. Dit jaar staat heeft Earth Day in Animal Kingdom twee thema’s: het maken van een ‘wildlife-friendly’ achtertuin en het (ver)binden met en behouden van de wildernis en natuur.

Omdat Disney Nature met de nieuwe film “Bears” komt, krijgen gasten de kans om meer te leren over bruine beren in Alaska, de beren die ook in de film centraal staan. Bears is vanaf 18 april 2014 te zien in de Amerikaanse bioscopen.

Tijdens Earth Day in Animal Kingdom zijn er diverse activiteiten speciaal voor kinderen, inclusief activiteiten specifiek gericht op bruine beren. Gasten ontvangen een “Party for the Planet” postkaart zodra ze het park binnen komen, om zo aan te geven waar wat te doen is.

Rafiki’s Planet Watch, een gedeelte van Animal Kingdom gewijd aan het behoud van en de zorg voor dieren, biedt diverse natuuractiviteiten en instructieworkshops. Er wordt ook speciaal aandacht gegeven aan hoe bepaalde aankopen de wildernis en natuur kunnen beïnvloeden.

Buiten Animal Kingdom doen ook andere parken in Walt Disney World mee met Earth Day festiviteiten. Zo wordt in Epcot de dag gevierd bij attractie The Seas with Nemo & Friends, waar kinderen meer kunnen leren over zeeschildpadden en andere zeedieren.

 

Bron: Orlando Sentinel

Advertenties

One thought on “Disney’s Animal Kingdom organiseert Earth Day viering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s