Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice presents Magical Ice Festival brengt een betoverende mix van koninklijke supersterren op het ijs!

Mickey Mouse en Minnie Mouse brengen de meest magische momenten uit het Disney koninkrijk in de kerstvakantie naar Utrecht en Amsterdam met Disney On Ice presents Magical Ice Festival! De kaartverkoop voor de shows in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI start vandaag!

Disney On Ice presents Magical Ice Festival (banner)

Grappige optredens van favoriete Disney figuren vormen het decor voor de verhalen van de prinsessen Ariel, Rapunzel en Belle en een speciaal optreden van Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden! Het publiek reist mee naar de Noorderberg met de hilarische sneeuwman Olaf, de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven als zij de zusjes helpen in een verhaal vol actie, avontuur en magie.

Disney On Ice presents Magical Ice Festival - Anne & Elsa

“We produceren al meer dan 30 jaar Disney On Ice shows en al die tijd hebben we gewacht op een film als Frozen”zegt producer Nicole Feld. “Het spannendste van het voor het eerst naar het ijs brengen van figuren als Anna en Elsa is te realiseren dat ze een krachtige en inspirerende boodschap hebben die echt overkomt bij het publiek als de zusjes de ware betekenis van liefde ontdekken.”

Disney On Ice presents Magical Ice Festival, geproduceerd door Feld Entertainment, is een betoverende mix van koninklijke supersterren. De verhalen van de geliefde heldinnen worden versterkt door een energieke choreografie die er voor zorgt dat het publiek mee zal dansen, zingen en juichen als hun favoriete Disney figuren avonturen beleven. Mickey Mouse en Minnie Mouse nemen het publiek mee door een prachtig wonderland waar ze Sebastiaan en de dochters van Koning Triton uit Disney’s De Kleine Zeemeermin, de rumoerige schurken uit Disney’s Rapunzel en de betoverde bedienden uit Disney’s Belle en het Beest tegenkomen.

“Door de klassieke Disney-verhalen en de nieuwste speelfilm sensatie Frozen samen te brengen en te combineren met komedie en muziek, hebben we een unieke manier gevonden om de sprookjes opnieuw te vertellen,” zegt producent Juliette Feld.

Disney On Icepresents Magical Ice Festival is van 23 t/m 31 december te beleven in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op http://www.disneyonice.nl.

© Disney

Advertenties

2 thoughts on “Disney On Ice presents Magical Ice Festival brengt een betoverende mix van koninklijke supersterren op het ijs!

 1. Hoi Joyce, als deze show net zo geweldig is als de vorige, toen had ik de kaartjes bij jou gewonnen. Mijn kinderen hebben het er nog steeds over super om mee te mogen maken…..Ga dit jaar eens kijken of ik ergens wat tickets kan winnen ( is nl. best prijzig met 2 kinderen) Nog veel succes met je site en ik blijf je volgen. Groetjes Susan

  • Hoi Susan,

   Bedankt voor je berichtje! Leuk dat je wat laat horen en m’n site nog steeds volgt.

   In september komt er op deze site weer een soortgelijke winactie als vorig jaar. Dus hou de site in de gaten!

   Groetjes,
   Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s