Disneyland Parijs nieuws

Kerst 2014 in Disneyland Parijs

Van 9 november 2014 tot en met 7 januari 2015 viert Disneyland Parijs het kerstseizoen in stijl. Boordevol met cadeautjes en ervaringen voor jong en oud, zoals alleen Disney dat kan. Deze kerst kun je Merida, de Schotse prinses uit de film Brave, voor het allereerst ontmoeten in Disneyland Parijs. Daarnaast kun je voor het eerst kennis maken met Anna en Elsa, de zusjes uit de hitfilm Frozen. Bezoekers zullen betoverd worden door deze ontmoetingen, waarbij er voldoende gelegenheid is voor fotoherinneringen om deze kerst te delen.

Merida, de Brave prinses van Disney Pixar Studio’s arriveert eindelijk in Disneyland Parijs. Merida is bekend om haar weelderige haardos, haar sterke karakter, haar skills met pijl en boog en haar neiging om familieleden in beren te veranderen… Gasten kunnen haar ontmoeten bij Casey’s Corner in een speciaal gedecoreerde meet & greet locatie, die geheel past bij de stijl van de film.

Een andere koninklijke ontmoeting mag ook niet gemist worden: de Disney Princess Promenade trekt dagelijks voorbij aan Sleeping Beauty Castle. The Royal Castle Stage, naast Sleeping Beauty Castle, wordt omgetoverd tot een outdoor balzaal waar je de prinsessen en hun prinsen kunt aanschouwen.

Dromen komen uit met de kans om de legendarische sterren uit Frozen persoonlijk te ontmoeten. Anna en Elsa zullen dagelijks in het Princess Pavilion in Fantasyland aanwezig zijn om hun fans te zien. Na een sneak peak in de parade van afgelopen jaar in Disneyland Park, is het publiek nu eindelijk in de gelegenheid om met hen te spreken en voor foto’s te poseren. Daarnaast zal Rapunzel vlakbij Mad Hatters Tea Cups te ontmoeten zijn.

Kerst in Disneyland Parijs draait niet alleen om de nieuwe Disney sterren, waar vooral de jongere generatie van droomt. Ook traditionele magie is volop aanwezig! Tijdens de New Year’s Eve viering staat een avond vol Disney magie op je te wachten samen met Mickey en zijn vrienden.

Op de dagelijkse kerstagenda staan speciale momenten zoals alleen Disneyland Parijs kan creëeren. Een enorme kerstboom, winterdecoratie en ontmoetingen met Disney characters in hun kerstoutfits staan op je wachten. Een essentieel ingredient om de kerstmagie compleet te maken is de dagelijks vallende sneeuw in Main Street, U.S.A. Natuurlijk mag de kerstman niet ontbreken! Hem kun je dagelijks ontmoeten in het kerstdorpje in Cottonwood Creek Ranch in Frontierland. Wannabe-kerstman Sandy Claws Jack Skellington, uit Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas, maakt zijn opwachting vlakbij Phantom Manor.

Vergeet vooral niet om een kijkje te gaan nemen bij al je vrienden van over de hele wereld in “its a small world”. Zoals elk jaar is de attractie omgetoverd in speciale kerstsfeer.

In de Walt Disney Studio’s is Studio 1 aangekleed voor een echte Hollywood kerstviering. Mickey en Minnie maken hun opwachting op Frontlot om je te begroeten in hun schitterende nieuwe kerstoutfits.

Dit jaar staat het thema “fijnproeven” centraal gedurende het kerstseizoen. Met een speciale parade voor dit kerstseizoen verschijnen Disney helden in hun smakelijkste kostuums. Kleurrijke gebakjes, gigantische zuurstokken en koekjes in de vorm van Mickey trekken dagelijks meermaals aan je voorbij in Disney’s Christmas Parade. Een speciale opwachting wordt gemaakt door de kerstman, samen met Mickey, Minnie, Goofy, Knabbel en Babbel, Donald, Katrien en hun schattige neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Zelfs favoriete fee Tinkerbell is erbij! Vorig jaar kregen bezoekers al een voorproefje van deze parade, maar dit jaar is de parade nog groter en bruisender. Er wordt een hele nieuwe float toegevoegd (concept art hieronder), genaamd “Sugar and Spice”.

Nieuwe parade float kerst 2014 | Bron: Envie+ Magazine via DlrpExpress op Facebook

Wanneer de avond valt is de eerste show die gasten absoluut niet mogen missen Magical Christmas Wishes. Deze magische verlichting van de kerstboom van 24 meter hoog betovert iedereen. Met bijna duizend decoraties die er elk uit zien om op te eten belooft het een wonderbaarlijke viering te worden. Aansluitend wordt Sleeping Beauty Castle ceremonieel verlicht tot een heus kerst-ijspaleis!

De kers op de taart is de vernieuwde avondshow Disney Dreams! of Christmas. Olaf, de vrolijke sneeuwman, stapt uit de wereld van Frozen om deze fabuleuze productie met projecties, fonteinen, speciale effecten en vuurwerk te begeleiden. Disney Dreams! of Christmast nodigt gasten uit om de feestdagen te vieren met tradieties van over de hele wereld. Om deze kerst compleet magisch te maken komen beroemde charactesr uit de Disney wereld tot leven in prachtige projecties op Sleeping Beauty Castle.

Disneyland Paris Christmas 2014

 

Bron: Disneyland Parijs en InsideDLParis (Facebook)

Advertenties

One thought on “Kerst 2014 in Disneyland Parijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s