Disney entertainment/Disney On Ice

Schaatsende Mickey Mouse als eerste op het ijs van Ice Amsterdam na opening door burgemeester Van der Laan‏

Disney On Ice komt in de kerstvakantie naar Nederland en ter gelegenheid hiervan bond Mickey Mouse afgelopen zaterdag zijn schaatsen onder op het ijs van Ice*Amsterdam. De populaire ijsbaan op het Museumplein werd zaterdag feestelijk geopend door de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, samen met een groep enthousiaste kinderen en in aanwezigheid van Mickey Mouse als speciale gast.

Mickey Mouse is deze kerstvakantie te zien in Jaarbeurs Utrecht en Amsterdam RAI met de nieuwe betoverende show Disney On Ice presents Magical Festival. Top entertainment op het ijs voor het hele gezin met favoriete Disney vrienden uit Belle en het Beest, Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden. Om dit te vieren is er een winters Frozen tableau met een beeld van de hilarische sneeuwman Olaf uitgelicht op het terras van Ice*Amsterdam.

Disney On Ice Amsterdam 1

Ice*Amsterdam, de ijsbaan op het Museumplein werd zaterdag feestelijk geopend door de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, samen met een groep enthousiaste kinderen en in aanwezigheid van Mickey Mouse als speciale gast.

 

Disney On Ice komt in de kerstvakantie naar Nederland en ter gelegenheid hiervan bond Mickey Mouse afgelopen zaterdag zijn schaatsen onder op het ijs van Ice*Amsterdam.

Disney On Ice komt in de kerstvakantie naar Nederland en ter gelegenheid hiervan bond Mickey Mouse afgelopen zaterdag zijn schaatsen onder op het ijs van Ice*Amsterdam.

Bron: Disney

Advertenties

One thought on “Schaatsende Mickey Mouse als eerste op het ijs van Ice Amsterdam na opening door burgemeester Van der Laan‏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s