Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice brengt de wereldwijde sensatie Frozen voor het eerst op het ijs‏

Van 23 tot en met 31 december brengt Feld Entertainment winterse Disney magie voor de hele familie naar Utrecht en Amsterdam met Disney On Ice presents Magical Ice Festival, vol met de meest magische Disney classics en Disney’s nieuwste avontuur Frozen.

In Disney On Ice presents Magical Ice Festival nemen Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald en Goofy je mee naar een betoverende wereld met favoriete Disney figuren uit Belle en het Beest, Rapunzel en De Kleine Zeemeermin.

Bovendien zullen Anna, Elsa en hun vrienden Olaf, Kristoff en Sven uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden voor het eerst live op het ijs te zien zijn!

De belangstelling voor Disney On Ice presents Magical Ice Festival is overweldigend. Vanwege het grote succes heeft Feld Entertainment al extra shows geopend. Van de in totaal 18 shows zijn 14 shows geheel uitverkocht. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor woensdag 24 december om 19.00 uur, vrijdag 26 december om 19.30 uur, dinsdag 30 december om 19.00 uur en woensdag 31 december om 11.00 uur.

Producent Feld Entertainment hoopt een aantal extra tickets te kunnen vrijgeven zodra de show is opgebouwd in de locaties. Informatie hierover wordt gepubliceerd op de Facebook pagina van Disney On Ice.

Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl .

Disney On Ice presents Magical Ice Festival - Frozen 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s