Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice presents Magical Ice Festival! Tripreport 23 december 2014

Op dinsdag 23 december 2014 was het weer zo ver; het was tijd voor een nieuwe show van Disney On Ice! Al jaren ga ik keer op keer naar de shows, en dit keer was ik aanwezig bij de openingsshow in de Jaarbeurs te Utrecht van Disney On Ice presents Magical Ice Festival. We waren op tijd vertrokken van huis en waren rond 18.15 uur op de parkeerplaats van de Jaarbeurs. Er liep al een grote massa mensen richting de ingang. Het beloofde een drukke show te worden, aangezien deze volledig was uitverkocht!

Bij binnenkomst kocht ik een mooi programmaboek met grote foto’s en informatie over de show. De verhalen van De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, Belle en het Beest en Frozen zouden voorbij komen. Ik keek ernaar uit! Er waren genoeg versnaperingen en merchandise te koop rond de ijsvloer. Nadat we een rondje hadden gelopen, zochten we onze plaatsen op. We zaten in vak D, mooi in het midden en vrij vooraan.

Stipt om 19.00 uur startte de show. Mickey, Minnie, Goofy en Donald openden feestelijk en kondigden de andere sterren van de show aan.

Na het optreden van Mickey, Minnie, Donald en Goofy was het tijd voor het verhaal van De Kleine Zeemeermin. Door middel van highlights uit de film, werd het hele verhaal op het ijs uitgebeeld. Vol met dans en muziek!

Hierna was het de beurt aan het verhaal van Rapunzel. Met een hoop humor en herkenbare momenten uit de film, werd ook dit verhaal sprookjesachtig uitgebeeld op het ijs.

Na dit vrolijke optreden was er een kwartiertje pauze. Dit bood gelegenheid aan alle gasten om wat lekkers te halen, iets leuks te kopen of een sanitaire stop te maken. Perfect op tijd ging de show verder, met als eerste het magische verhaal van Belle en het Beest – mijn persoonlijke favoriete film!

Na dit spectaculaire optreden brak het Nederlandse ijsdebuut van de film Frozen aan. Het publiek werd razend enthousiast bij het zien van Kristof en Sven. Daarnaast waren de opkomst van de vrolijke sneeuwman Olaf en het optreden van Elsa met haar liedje “Laat het los” (“Let it go”) hoogtepunten!

Na het mooie optreden van Anna, Elsa, Sven, Kristof en natuurlijk Olaf, kwam het einde van de show alweer in zicht. Het was tijd voor de grote finale, met nogmaals alle karakters uit de show!

Disney On Ice presents Magical Ice Festival is een aanrader voor jong en oud. En hoe gepast is het om in de kerstvakantie naar een ijsshow te gaan?! Vier prachtige, tijdloze verhalen van Disney passeren de revue en zullen ieders hart verwarmen.

Van dinsdag 23 december tot en met vrijdag 26 december 2014 speelt Disney On Ice presents Magical Ice Festival in de Jaarbeurs Utrecht. Van zondag 28 december tot en met woensdag 31 december 2014 is de show te zien in de Amsterdam RAI. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €25 per persoon. Kijk voor de laatste beschikbare plaatsen op http://www.disneyonice.nl .

 

(c) Feld Entertainment, (c) Disney

Advertenties

One thought on “Disney On Ice presents Magical Ice Festival! Tripreport 23 december 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s