Disneyland Parijs nieuws/Disneyland Resort nieuws

Tjokvol Disneyland in VS moet deuren sluiten tijdens kerst

De twee grote Disneyland-parken in Californië en Florida hebben op Tweede Kerstdag hun deuren moeten sluiten omdat het maximum aantal bezoekers was bereikt.

Dat meldt de LA Times.

De bezoekerslimiet was al in de ochtenduren bereikt. Het personeel moest teleurgestelde gezinnen die geen kaartje meer mochten kopen aanraden naar andere pretparken in de buurt te gaan.

Op Twitter maakten veel teleurgestelde fans hun irritatie over het besluit kenbaar. Ook bezoekers die wel binnen waren gekomen, klaagden over de extreme drukte en wachttijden bij de attracties.

Zeer zelden

Disneyland wilde niet zeggen hoe vaak het voorkomt dat het park bezoekers moet weigeren vanwege drukte, maar voegde er wel aan toe dat het “zeer zelden gebeurt”.

Het park wil ook niet officieel zeggen wat de maximale capaciteit is van de parken, kenners stellen dat de deuren worden gesloten als er meer dan 80.000 bezoekers op het terrein rondlopen.

In Disneyland Parijs deden zich voor zover bekend niet zulke radicale taferelen voor, al was het voor bezoekers wel een teleurstelling dat het kerstdorpje op Tweede Kerstdag al gesloten was, meldt de website Looopings.nl. Hierdoor konden kinderen niet met de Kerstman op de foto, die volgens een bordje “volgend jaar terugkomt”.

Bron: nu.nl 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s