Films en televisie/Overig Disney nieuws

Emma Watson speelt Belle in nieuwe ‘Beauty and the Beast’

Emma Watson zal binnenkort de hoofdrol voor zich nemen in de verfilming van de klassieker ‘Beauty and the Beast’. Dat liet Disney vandaag weten. De Britse actrice stak op Facebook haar enthousiasme niet onder stoelen of banken over haar rol als Belle.,,Ik kan jullie eindelijk vertellen… dat ik Belle zal vertolken in de nieuwe Disney live-action film ‘Beauty and the Beast’! Het maakte een heel groot deel uit van mijn kindertijd en het voelt bijna surreëel aan dat ik zal mogen dansen op ‘Be Our Guest’ en ‘Something There’ zal zingen. Mijn zes jaar oude zelf is er helemaal ondersteboven van”, schreef de actrice op de sociaalnetwerksite. ,,Tijd voor wat zanglessen”, voegde ze er nog aan toe.

De film zal geregisseerd worden door Bill Condon, die ook ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn’ voor zijn rekening nam. De opnames staan gepland voor dit jaar, maar wanneer de film effectief in de zalen te zien zal zijn is nog niet geweten.

De live-action versie van ‘Beauty and the Beast’ volgt op gelijkaardige verfilmingen van onder andere ‘Alice in Wonderland’ (2010), ‘Maleficent’ (2014) en ‘Cinderella’ die dit jaar uitkomt. Een live-action film van ‘Jungle Book’ wordt in april 2016 verwacht.

Bron: AD

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s