Disneyland Resort nieuws

60e verjaardag Disneyland Resort

Disneyland Resort bestaat dit jaar 60 jaar. Tijdens een speciaal evenement na sluitingstijd voor genodigden op 28 januari 2015, werden de festiviteiten bekend gemaakt. De 60e verjaardag van het resort start op 22 mei 2015. Er is geen einddatum bekend gemaakt.

“Disneyland Forever” is een nieuwe vuurwerkshow met technieken zoals niet eerder gezien. Gigantische projecties en special effects betoveren heel Main Street U.S.A., maar ook It’s a Small World, the Matterhorn, Rivers of America en anderen vormen deel van de show.

In Disneyland Forever ga je mee in de verhalen van Peter Pan, Jungle Boek, Rapunzel en vele anderen. De show zal twee originele liedjes bevatten, geheten “Live the Magic” en “Kiss Goodnight”, geschreven door Richard Sherman. Tijdens de presentatie werd een voorproefje getoond van de nieuwe show. Zie hier filmpje hieronder:

Daarnaast komt de “Paint the Night” parade (oorspronkelijk uit Hong Kong Disneyland) komt ook naar Disneyland Resort voor de 60e verjaardag. Deze nieuwe parade heeft meer dan 1.5 miljoen LED-lampjes op de floats en kostuums. De versie in Disneyland Resort wordt vergelijkbaar met die uit Hong Kong Disneyland, maar niet exact hetzelfde. Anna en Elsa uit Frozen zullen ook onderdeel zijn van deze parade.

Verder zal voor deze diamanten verjaardag, de show “World of Color” worden geupdate. De nieuwe naam wordt “World of Color – Celebrate the wonderful world of Walt Disney”. In de nieuwe show neemt Mickey Mouse je mee op reis door de jaren van de Disney meesterwerken.

Sleeping Beauty Castle wordt omgetoverd met diamanten decoraties, waardoor het een heus glitterpaleis wordt. De decoraties, met onder andere blauwe banners, worden doorgevoerd in het hele resort. Ook Carthhay Circle Theater wordt meegenomen in de glitteraankleding.

Bron: Disney Parks Blog, Inside The Magic

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s