Disneyland Parijs nieuws

Swing into Spring 2015 in Disneyland Parijs

Lente 2015: Swing into Spring!

Disneyland Parijs viert de lente van 1 maart 2015 tot en met 31 mei 2015 met Swing into Spring! Voor het tweede jaar op rij lanceert Disneyland Parijs een kleurrijk lentefestival, waarbij flower power weer helemaal hip is en de zintuigen van gasten worden geprikkeld. Nieuwe musical shows met nóg meer bloemen en Disney characters in lente-outfits zorgen voor een prachtige sfeer.

Swing into Spring 2015

Swing into Spring verwelkomt je bij de ingang van Disneyland Park met een speciale show genaamd Welcome to Spring – speciaal opgevoerd door de inwoners van Main Street, U.S.A. en Disney characters. Gasten worden verrast met een heus lente-universum waar vlinder, bloemen, planten en muziek de magie van de lente uitdragen.

Helemaal nieuw is Goofy’s Garden Party, een must-see voor alle gasten. De Disney characters begroeten gasten en een parade met als thema een viering van de natuur. Uiteraard met vrolijke muziek en bloeiende bloemen. Goofy zal, samen met zijn assistent-tuinders, de boel op zijn kop zetten en swingend zijn nieuwe creaties presenteren: prachtige struiken waar gasten van zullen houden. Het wordt een prachtig moment waar ook Mickey en Minnie, Donald en Katrien, Knabbel en Babbel en ook Alice, Pinokkio, Clarabella Koe en vele anderen bij aanwezig zullen zijn.

Ben je van plan om dit jaar pasen vroeg te gaan vieren? Minnie’s Little Spring Train zal een lach op het gezicht van bezoekers toveren. Aan boord van de trein vind je Minnie en haar vriendjes, samen met het Witte Konijn uit Alice in Wonderland, Stampertje en Miss Bunny uit Bami en vele anderen. De parade trekt voorbij aan Sleeping Beauty Castle, zodat iedereen ervan kan genieten.

Natuurliefhebbers en Bambi fans kunnen hun hart ophalen tijdens een meet en greet met Stampertje en zijn vriendinnetje Miss Bunny in een bloemrijke omgeving.

Meet en greet daarnaast Rapunzel, de Disney prinses met helende krachten door een magische bloem. Ze is te vinden in Disneyland Park om gasten te verwelkomen in de kleurrijke lenteomgeving. Het is een gelegenheid vol vrolijke, onvergetelijke momenten.

Dromers van alle leeftijden kunnen hun favoriete Disney helden opnieuw ontdekken in een omgeving die nog bloemrijker is dan ooit tevoren. Speciaal voor de lente wordt Central Plaza getransformeerd in een betoverende tuin met prachtige bloemen en planten in de vorm van characters uit 101 Dalmatiërs, De Leeuwenkoning, De Aristokatten en Bambi en zijn vriendjes. Deze aankleding is speciaal gecreëerd door artiesten van de afdeling Natuur en Omgeving. Hun missie is om gasten zich te laten wanen in een levensgrote droomwereld.

Als Disneyland Parijs een tuin was, zou het de grootste van Europa zijn met 35.000 bomen, 450.000 struiken en meer dan een miljoen bloemen die elk jaar worden geplant. Disneyland Park biedt gasten tijdens het Swing into Spring festival een unieke ervaring!

 

Bron: Disneyland Parijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s