Tokyo Disney Resort nieuws

Grootste uitbreidingsplannen voor Tokyo Disney Resort

De Oriental Land Company heeft onlangs bekend gemaakt dat zowel het Tokyo Disneyland park als het Tokyo DisneySea park grote uitbreidingen zullen krijgen in de komende 10 jaar. De plannen zullen 500 biljoen Yen gaan kosten, wat gelijk staat aan zo’n $4.59 biljoen US dollars.

De uitbreidingsplannen starten met Tokyo Disneyland. Het grootste project is het herontwikkelen van het Fantasyland gedeelte, welke ongeveer zal verdubbelen in formaat. Nieuwe attracties, winkels en restaurants worden gebouwd. Volgens het oorspronkelijke persbericht kunnen we meerdere “grootste attracties” verwachten. Hieronder is een concept art te zien waarop de Fantasyland uitbreiding te zien is. Er gaan verschillende geruchten over de daadwerkelijke invulling van de uitbreidingsplannen, maar niets is tot nog toe officieel bevestigd.

In het park Tokyo DisneySea wordt een compleet nieuw themagebied gerealiseerd. Dit nieuwe deel zal ook nieuwe attracties, winkels en restaurants bevatten. Het gerucht gaat dat dit themagebied het lang verwachte Frozen-gebied gaat worden, gethematiseerd zoals Arendelle uit de film – inclusief kasteel. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Vanaf 24 april 2015 kunnen gasten van Tokyo DisneySea gaan genieten van de show “King Triton’s Concert”. Deze musical wordt opgevoerd in het Mermaid Lagoon Theater. Uiteraard is de show gevuld met de vrolijke melodieën uit de zee.

 

Bron: Screamscape

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s