Disney entertainment/Disney musicals

Musical Beauty and the Beast vanaf november 2015 te zien

Joop van den Ende en Albert Verlinde presenteren dit seizoen één van de meest succesvolle en geliefde musicals: Disney’s Beauty and the Beast. Dit betoverende liefdesavontuur vol romantiek en humor brengt Broadway terug in uw theater! Beauty and the Beast is gebaseerd op de legendarische Disney animatiefilm, met de prachtige muziek van Oscar-winnaar Alan Menken. Extra bijzonder is dat tijdens het 20-jarig jubileum van het Chassé Theater, de Nederlandse première van Beauty and the Beast op zondag 15 november 2015 plaatsvindt in dit theater in Breda!

Beauty and the Beast

De 30-koppige cast wordt aangevoerd door de grootste musicalsterren van Nederland. Met maar liefst tien trailers vol indrukwekkende decors en schitterende kostuums is dit absoluut de grootste reizende musical van dit seizoen. Een niet te missen klassieker voor de hele familie!

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden. Disney’s musicalklassieker Beauty and the Beast is eindelijk terug en sprankelender dan ooit! Voor het eerst sinds tien jaar is dit internationale succes weer te zien in de theaters in Nederland. Na de première op Broadway in 1994 was de show al te zien in veertien verschillende landen. Laat de onvergetelijke muziek en hartverwarmende personages u betoveren als nooit tevoren. Kom erbij, kom erbij, zet uw zorgen maar opzij!

Voor meer informatie ga je naar: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/beauty-and-the-beast/
De volledige speellijst is hier te vinden: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/beauty-and-the-beast/speellijst/

 

Bron: Chassé Theater Breda

Advertenties

One thought on “Musical Beauty and the Beast vanaf november 2015 te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s