Films en televisie/Overig Disney nieuws

Muppets keren terug op televisie met nieuwe serie

Muppetfans aller lande, zet jullie maar klaar, want deze herfst keren The Muppets terug naar het kleine scherm. De Amerikaanse tv-zender ABC blikt een nieuw seizoen in en liet enkele dagen terug de trailer op de wereld los.

De beroemdste poppen van Jim Henson, die ook Sesame Street en Freggles bedacht, zijn nooit echt weg geweest. Zeker niet op het witte doek. Om de zoveel jaar verschijnt er wel een nieuwe film, gewoonlijk gemaakt door Disney, die de rechten op The Muppets na de dood van Henson in handen kreeg. Maar op tv is het alweer van ‘Muppets Tonight’ uit 1996 geleden dat Kermit en Peggy en al hun vrienden nog een volwaardige reeks kregen.

ABC draait momenteel een nieuwe reeks in documentairestijl, waarin ook gefocust wordt op het persoonlijke leven van The Muppets, en hun onderlinge relaties, zowel thuis als op het werk. Het zal gaan over hun romances, hun breakups, hun ambities, hun ontgoochelingen en hun verlangens. De bedoeling is om een meer volwassen reeks te krijgen, bedoeld voor kinderen van alle leeftijden (maar ongetwijfeld ook veel van hun papa’s en mama’s).

Bron: HLN

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s