Games en apps/Overig Disney nieuws

Disney kondigt speelgoed met app Playmation aan

Disney heeft Playmation aangekondigd: een combinatie van speelgoed en een game. Playmation richt zich op fysiek speelgoed zodat kinderen door de huiskamer kunnen rennen met bijvoorbeeld Ironman’s armpantser. Het speelgoed en een smartphone-app genaamd AvengersNet begeleidt kinderen bij het beleven van avonturen en het slopen van meubilair.

Disney is nog niet duidelijk geweest over de precieze werking van het speelgoed. Wel is bekend dat Playmation gebruik gaat maken van bewegingssensoren en actiefiguren. In de FAQ van Disney staat dat de gameplay gaat lijken op die van een computerspel: “Je gaat de bekende gameplay beleven van levelen, punten verdienen en missies voltooien.”

Mocht je Playmation met Marvel’s Avengers-thema in huis willen halen, zet je dan maar schrap: het speelgoed gaat 119,99 dollar kosten. Je hebt tot oktober om te sparen want dan ligt het speelgoed in de Amerikaanse schappen. Wanneer Playmation in Nederland verschijnt en voor welke prijs is niet bekend. In 2016 gaat Disney ook Star Wars en Frozen thema’s op de markt brengen.

Bron: InsideGamer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s