Shanghai Disney Resort nieuws

Bob Iger onthult nieuwe details voor Shanghai Disney Resort

Disney’s voorzitter en CEO Bob Iger heeft gisteren (14-07-15) nieuwe details bekend gemaakt over het nieuwe Shanghai Disney Resort. De bedoeling is dat het resort een bestemming van wereldklasse wordt, waar familie entertainment en de cultuur van China worden gemixt. Samen met Disney COO Tom Staggs en Walt Disney Parks and Resort voorzitter Bob Chapek onthulde Bob Iger de eerste beelden van hoe het resort eruit komt te zien. Ook waren er schaalmodellen van de twee hotels, Disneytown (het internationale winkel-, eet-, en entertainmentgedeelte), Wishing Star Park’s tuinen en de zes themalanden van het park Shanghai Disneyland. Iger stelt dat in Shanghai Disney Resort de beste Disney verhalen worden uitgebeeld en daarbij China’s cultuur wordt integreert, waardoor het een unieke bestemming wordt.

Shanghai Disneyland krijgt het grootste, hoogste en meest interactieve kasteel van alle themaparken. De themalanden in het hoofdpark zullen voor ieder wat wils bieden met grote live optredens, wereldpremières en spannende attracties – waarvan veel nooit eerder gezien. In elk themaland zullen Disney characters te ontmoeten zijn, zoals Mickey en zijn vrienden op Mickey Avenue en in Gardens of Imagination.

Meer details over de zes themalanden in Shanghai Disneyland:

  • Tomorrowland laat gasten genieten van TRON Lightcycle Power Run; een nieuw soort rollercoaster waarbij rijders aan boord van een trein van tweewielige Lightcycles rondracen. Ook Buzz Lightyear Planet Rescue, een nieuw space ranger avontuur, en Jet Packs zullen te vinden zijn in Tomorrowland.

Tomorrowland

TRON Lightcycle Power Run

  • Fantasyland wordt het grootste gedeelte van Shanghai Disneyland en wordt het thuis van het grootste Enchanted Storybook Castle. In dit sprookjesparadijs kunnen gasten bekende Disney verhalen vinden in attracties zoals Voyage to the Crystal Grotto, Seven Dwarfs Mine Train en Peter Pan’s Flight. Ook een attractie rondom Winie de Poeh en een doolhof van Alice in Wonderland kunnen we verwachten.

Enchanted Storybook Castle

  • Treasure Cove wordt het allereerste piratenland in een Disney park. Pirates of the Caribbean: Battle for the Sunken Treasure wordt een van de hoogtepunten van dit land. Het belooft een spannend boottochtje te worden met geavanceerde innovaties in robotica, animatie, design en multimedia. In Treasure Cove kun je verder een piratenschip vinden, peddelen door het mooie landschap in Explorer Canoes and dineren in Barbossa’s Bounty.

Treasure Cove

Pirates of the Caribbean: Battle for the Sunken Treasure

  • Adventure Isle verwelkomt gasten in een nieuw ontdekte wereld, vol met verborgen schatten en een kans om geheimen te ontdekken. Roaring Mountain steekt hoog boven de gasten uit en daagt je uit voor een ritje. Spoorzoeken in Camp Discovery, de wereld rondreizen in Soaring over the Horizon, aan boord gaan van een spannend rafting avontuur in Roaring Rapids is allemaal mogelijk in Adventure Isle.

Adventure Isle

Roaring Rapids

  • Mickey Avenue wordt een soort hoofdingang van Shanghai Disneyland, geïnspireerd op de kleurrijke persoonlijkheid van Mickey en zijn vrienden. In dit gedeelte kun je veel van je Disney vrienden vinden en een meet & greet met hen houden. Avenue M Arcade, een van de vele shops in deze straat, zal de grootste collectie van cadeautjes en collectibles in het park hebben.

Sweetheart Confectionary

Celebration Square

  • Gardens of Imagination viert de wonder van de natuur en de vreugde van verbeelding. Gasten laten het dagelijkse leven achter zich om te genieten van zeven prachtige tuinen. Draai mee in Fantasia Carousel, vlieg met Dumbo the Flying Elephant en geniet van iconisch Disney entertainment, inclusief een Castle Stage show en de productie “Ignite the Dream, a Nighttime Spectacular of Magic and Light”. Vanaf verschillende locaties in dit themaland kunnen gasten bovendien genieten van “Mickey’s Storybook Express”; een vrolijke parade met zijn eigen speciale muziek en kleurrijke dansers langs de langste paraderoute in een Disney Park ooit.

Meer aankondigingen over de attracties en het entertainment zullen volgen. Shanghai Disney Resort opent in het voorjaar van 2016.

Shanghai Disney Resort

Bron: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s