Films en televisie/Overig Disney nieuws

Vervolg Lion King: Lion King Guard

De avonturen van Simba en Nala zijn nog lang niet uitverteld, volgens Disney. De entertainmentgigant breidt er een vervolg aan: ‘The Lion Guard: Return of the Roar’. Die film zal het verhaal vertellen van Kion, het welpje van het leeuwenkoppel. Disney gaf meteen ook een kleine preview vrij van hoe de film eruit zal zien.

Voor de vervolgfilm richt Disney zich op een iets jonger publiek. Het verhaal richt zich dan ook op de volgende generatie leeuwen: het is Kion, de zoon van Simba en Nala, die wordt opgevoerd. Hij krijgt de leiding over de Lion Guard, een groep dieren die de orde moet handhaven in het leeuwenkoninkrijk. Samen met enkele vrienden – waaronder een das, een nijlpaard en een jachtluipaard – trekt hij erop uit om enkele problemen op te lossen in het rijk.

De cast van de originele film zal ook in de sequel te horen zijn. De 12-jarige Max Charles, nu al een acteerlegende in de VS, zal Kion vertolken. De film wordt verwacht in november. Nadien zal er ook een serie van gemaakt worden, die te zien zal zijn op Disney Channel.

Bron: HLN.be

Advertenties

One thought on “Vervolg Lion King: Lion King Guard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s