Hong Kong Disneyland nieuws/Parks & Resorts

Nieuwe details over Iron Man Expierence in Hong Kong Disneyland

Afgelopen zaterdag 15 augustus 2015 werd tijdens de D23 Expo meer bekend gemaakt over de Iron Man Expierence die in 2016 in Hong Kong Disneyland zal openen.

Gasten kunnen in de Iron Man Expierence the man himself Iron Man ontmoeten. Daarnaast worden gasten meegenomen op een avontuur tegen de krachten van het kwaad in de straten en in de lucht van Hong Kong.

Het avontuur begint in de nieuwe Stark Expo: een showcase van nieuwe technologiën van Stark Industries. Toevallig heeft Tony Stark deze naar Tomorrowland gebracht. Gasten zullen de geschiedenis van Stark Industries ervaren door middel van uitvindingen van de grondlegger van het bedrijf, Howard Stark. Je wordt meegenomen op een reis naar het heden, waar Tony Stark zijn team van wetenschappers en ingenieurs inspireert om het leven beter, makkelijker en veiliger te maken.

Een van de beste voorbeelden die te zien zal zijn in de Stark Expo is het innovatieve voertuig Iron Wing. Gasten kunnen tijdens de Iron Man Expierence aan boord stappen voor een korte vlucht rond Hong Kong Stark Tower, waar zij samen met Iron Man vliegen om het kwaad van Hydra tegen te gaan.

 

Bron: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s