Films en televisie/Overig Disney nieuws

Word jij de ster van Disney-Pixarfilm ‘The Good Dinosaur’?

Disney gaat op zoek naar de stem van Arlo de dinosaurus, het hoofdpersonage in de nieuwe Disney-Pixarfilm ‘The Good Dinosaur’. Wil je kans maken op deze unieke ervaring? Lees dan zeker verder.

Arlo is een onhandige en grappige Apatosaurus met een groot hart. In de film ontmoet hij een kleine jongen waar hij een onwaarschijnlijke vriendschap mee opbouwt. Tijdens de avonturen die ze samen beleven leert Arlo zijn angsten overwinnen en ontdekt hij wie hij werkelijk is. Buck is de broer van Arlo (de hoofdpersoon uit de film). Ze zijn even oud alleen Buck is groter en stoerder dan Arlo en is de meest uitbundige van het gezin. Ondanks dat Arlo hem soms een beetje voor de voeten loopt, vindt Buck het ook leuk om hem af en toe te plagen. Zijn grote kracht en zelfvertrouwen stellen hem in staat om dingen te doen die Arlo niet kan… zoals een boom uit de grond scheuren met zijn tanden.

Ben jij een jongen tussen de 10 en 15 jaar en droom je ervan om een stem in te spreken voor de nieuwste Disney•Pixar film? Doe dan vóór 14 september mee aan de online auditie en wie weet mag jij de Nederlandse stem inspreken van dinosaurus Buck in The Good Dinosaur! De beste drie inzendingen krijgen persoonlijk bericht en worden uitgenodigd voor een inspreeksessie in de studio. Hierna wordt één definitieve winnaar gekozen. Meedoen kan via: http://www.disney.nl/the-good-dinosaur/wedstrijd/. Deze hartverwarmende film wordt een must-see voor het hele gezin en speelt dit najaar in de bioscopen.

 

Bron: Zita.be en Disney.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s