Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

Walt Disney World introduceert “FerryTale Wishes: A Fireworks Dessert Cruise”

Vanaf 4 oktober 2015 kunnen gasten aan boord van een ferry genieten van het uitzicht op Magic Kingdom in een ervaring genaamd “FerryTale Wishes: A Fireworks Dessert Cruise”. Tijdens de cruise over de wateren rondom Magic Kingdom krijgen gasten verschillende desserts geserveerd en krijgen zij de kans om vuurwerkshow Wishes op een unieke manier te beleven.

Dit speciale evenement is boekbaar op selecte dagen in de week. Vanaf één uur voordat Wishes begint kunnen gasten aan boord van de ferry stappen. Eenmaal aangekomen op een exclusief plekje in de Seven Seas Lagoon krijgen gasten de desserts gereserveerd, inclusief mini vuurwerk-cupcakes, ananas cake, chocolade cake, Mickey ballon-taartjes, Cinderella’s Sugar Slipper en meer. Zowel alcoholische als non-alcaholische dranken zullen gereserveerd worden in speciale souvenir glow glazen.

De prijs voor een volwassene is $99. Voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar is de prijs $69. Voor meer informatie en reserveringen ga je naar DisneyWorld.com/Dine.

 

Bron: Wesh.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s