Disney entertainment/Disney musicals

Kaartverkoop Disney’s Beauty and the Beast gestart!

Stage Entertainment Nederland presenteert dit seizoen in samenwerking met Disney Theatrical Productions één van de meest geliefde musicals aller tijden; Disney’s Beauty & the Beast. Laat je veroveren door deze grootse, spectaculaire musical met een indrukwekkende cast, adembenemende decors en fabelachtige kostuums. Disney’s Beauty & the Beast is gebaseerd op de legendarische Disney animatiefilm, met de prachtige muziek van Oscar-winnaar Alan Menken.

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Disney’s Beauty and the Beast is vanaf 3 december 2015 te zien in het AFAS Circustheater Den Haag. De show duurt circa 3 uur inclusief pauze. Je kunt je kaarten vanaf nu bestellen via de officiële website van Stage Entertainment.

Beauty and the Beast

Bron: Stage Entertainment

Advertenties

One thought on “Kaartverkoop Disney’s Beauty and the Beast gestart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s