Films en televisie/Overig Disney nieuws

Nieuwe film over Mary Poppins in de maak

Bij Disney heeft het creatieve team al maanden het remake- en rebootvirus te pakken. Nu heeft de filmstudio zelfs plannen om Mary Poppins opnieuw naar het witte doek te brengen. En dat zou regisseur Rob Marshall dan moeten gaan doen.

Marshall, eerder verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, maar ook musicalfilms als Nine, Chicago en eerder dit jaar Into the Woods, zou een scenario verfilmen dat geschreven wordt door Life Of Pi-scribent David Magee.

De nieuwe film zou zich twintig jaar na de gebeurtenissen in de originele klassieker uit 1964 afspelen, waarbij de setting nog steeds Londen is. Inspiratie voor de film haalt Magee uit de andere zeven boeken over de geliefde kinderjuffrouw van schrijfster P.L. Travers, al melden Amerikaanse media dat Disney de film niet ziet als sequel. Wie Julie Andrews opvolgt in de titelrol is nog niet duidelijk, al hengelde Katy Perry enkele jaren geleden al opzichtig naar de rol van Mary Poppins.

Filmpjekijken.com weet verder dat Marc Shaiman en Scott Wittman, het duo achter de muziek in Hairspray en Smash, nieuwe nummers zullen schrijven en inmiddels de zegen hebben gekregen van Richard Sherman. Hij schreef samen met zijn inmiddels overleden broer Robert klassieke liedjes als Spoonful of Sugar, Chim Chim Cher-ee en Supercalifragilisticexpialidocious.

 

Bron: Spits Nieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s