Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

Walt Disney World stopt met Duffy the Disney Bear

Na ruim 5 jaar lijkt het erop dat Disney stopt met het maken van Duffy the Disney Bear souvenirs in de Amerikaanse Disney parken. In Walt Disney World’s Epcot zal Duffy voor de laatste keer gasten begroeten op 3 oktober 2015. Een meet & greet met Daisy Duck zal de fotolocatie gaan opvullen. Vlakbij de fotolocatie was tot voorkort een Duffy winkel, maar deze is een tijdje geleden al omgetoverd tot een winkel waar Star Wars en Marvel items worden verkocht.

Zowel in Disneyland Resort als Walt Disney World werd Duffy geïntroduceerd in 2010 na enkele jaren van groot succes in Tokyo Disney Resort. Buiten de meet & greet locatie in Epcot waren andere plannen met Duffy gemaakt, maar deze kwamen nooit tot realisatie. De verkoopcijfers van de beer zijn nooit geworden wat Disney ervan verwachtte.

In 2010 was er zelfs een media evenement om Duffy’s komst te vieren:

De meet & greet locatie van Duffy in California Adventure in Disneyland Resort is enkele maanden geleden al opgehouden te bestaan.

Ondanks de veranderingen zal Duffy nog steeds verkocht worden in de parken. Er zijn voor alsnog dan ook geen plannen om het dagelijkse ‘voor het slapen gaan’ verhaaltje van Duffy op Walt Disney World TV te stoppen.

Bron: WDW News Today

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s