Games en apps/Overig Disney nieuws

Release Rise Against the Empire Play Set

Disney Interactive en Lucasfilm hebben de Play Set Star Wars™ Rise Against the Empire uitgebracht. Een nieuwe Play Set die iconische momenten bevat uit de originele Star Wars trilogie. Het spel is ontwikkeld door Studio Gobo in samenwerking met Avalanche Software. De Play Set neemt de speler mee naar episodes IV-VI. Ook de personages, voertuigen en locaties uit de films, komen terug in het spel. De Star Wars™ Rise Against the Empire Play Set bevat de figurines Luke Skywalker en Prinses Leia Organa. Ook zijn Han Solo, Chewbacca en Darth Vader beschikbaar. Deze worden apart verkocht.

EMP_Toybox_InCombat_1DUT (2)

In de Star Wars™ Rise Against the Empire Play Set, zal de speler de legendarische Jedi Luke Skywalker helpen bij zijn missies in het sterrenstelsel. Rebellenleidster Prinses Leia Organa, de heldhaftige smokkelaar Han Solo en zijn trouwe co-piloot Chewbacca helpen mee om Darth Vader en de Galactic Empire te verslaan. Ontdek de Tatooine wereld, te voet of op een Bantha, ontwijk Stormtroopers of neem deel aan de epische ruimte gevechten in een X-wing in een poging om de Death Star te vernietigen.

Naast de personages die speelbaar zijn in de Rise Against the Empire Play Set, kunnen spelers ook met andere Disney Infinity 3.0 Star Wars personages uit andere Star Wars Play Sets spelen. De Disney Infinity 3.0 Starter Pack en de Disney•Pixar Inside Out Play Set zijn al te koop in de winkels. Disney Infinity 3.0 kan gespeeld worden op de PlayStation®4 en PlayStation®3, Xbox One en Xbox 360 en de Wii U ™ van Nintendo. Disney Infinity 3.0 is ontwikkeld door Avalanche Software in samenwerking met Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo en United Front Games. Extra Disney Infinity 3.0 Play Sets, Power Discs en figurines zullen later dit jaar beschikbaar zijn.

 

Over Disney Infinity

Disney Infinity is een interactief gaming platform waar spelers ongekende vrijheid en eindeloze mogelijkheden hebben om verhalen te verzinnen en te spelen met in de hoofdrol de geliefde personages uit de vele werelden van Disney. Voortbouwend op het succes van Disney Infinity 1.0 en 2.0 heeft Disney Interactive het nieuwste hoofdstuk van de succesvolle hybride speelgoed/videogame aangekondigd: Disney Infinity 3.0. Ook in de geheel nieuwe game gebruiken spelers fysieke interactieve figurines om de originele verhaallijnen (Play Sets) in de virtuele werelden van populaire Star Wars franchises te activeren en nieuwe avonturen met Marvel, Disney en Disney•Pixar personages in de Toy Box-modus te creëren. De PEGI leeftijdskeuring van Disney Infinity 3.0 is 7 jaar.

 

Disney Interactive

Disney Interactive, een van ’s werelds grootste ontwikkelaars op het gebied van hoogwaardige interactieve entertainment op alle platformen, is onderdeel van The Walt Disney Company en verantwoordelijk voor de globale ontwikkeling en distributie van interactieve entertainment, multi-platform videogames en familie-gerichte content op alle bestaande en opkomende digitale media platformen. Disney Interactive produceert en distribueert een breed portfolio aan content van Disney Interactive games en Disney Interactive Media. De producten en content die door Disney Interactive worden uitgebracht en uitgevoerd bevatten blockbuster mobiele, sociale en console games, online virtuele werelden, de #1 entertainment omgeving voor kinderen en de #1 portfolio op het web voor families en ouders. Disney Interactive is het interactieve entertainment onderdeel van The Walt Disney

Company (NYSE: DIS).

Meer informatie over Disney Infinity is te vinden op de officiële website van Disney of via het YouTube-kanaal.

Emp_Playset_VaderLuke_Revision_01_nasanBoden (2)

©Disney. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s