Games en apps/Overig Disney nieuws

Release Marvel Battlegrounds voor Disney Infinity 3.0

Disney Interactive heeft onlangs informatie vrijgegeven over de nieuwe Play Set Marvel Battlegrounds. Deze Play Set is de nieuwste aanwinst voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. Het nieuwe spel is ontworpen in arcadestijl en bevat de originele Marvel verhaallijnen. Het is ontwikkeld door United Front Games in samenwerking met Avalanche Software. Marvel Battlegrounds is de eerste Disney Infinity Play Set die geschikt is voor vier spelers.

“We hebben ons met Disney Infinity 3.0 gericht op een grotere verscheidenheid aan ‘gameplay’ dan ooit tevoren. De Marvel Battlegrounds Play Set toont heel goed onze toewijding aan het creëren van iets nieuws en unieks voor onze spelers.” zegt John Blackburn, SVP en GM van Disney Infinity. “In deze Play Set kunnen vier spelers meedoen. Dat maakt deze game extra bijzonder en leuk. Nu kun je met al je vrienden en familieleden tegelijkertijd tegen elkaar spelen (…).”

Marvel Battlegrounds is vanaf maart 2016 verkrijgbaar en bevat een vernieuwde figurine van Captain America. Deze figurine heeft een nieuw kostuum, neemt een andere pose aan en beschikt daarnaast over betere vaardigheden. In november zijn de twee figurines Hulkbuster en Ultron verkrijgbaar. Later in het jaar zullen de andere figurines voor Marvel Battlegrounds bekend worden gemaakt. Alle Marvel figurines uit Disney Infinity 2.0 kunnen ook gespeeld worden in de nieuwe Play Set. Daarnaast beschikken deze figurines over nieuwe vaardigheden en kwaliteiten om zo te voldoen aan de nieuwe stijl van Marvel Battlegrounds.

“We hebben nauw samengewerkt met de ontwerpers van Disney Infinity. We wilden een unieke verhaallijn en gameplay ontwikkelen voor de Play Set Marvel Battlegrounds.” zegt Jay Ong, VP van Marvel Games. “Het authentieke Marvel verhaal dat we samen hebben bedacht en ontworpen voor deze Play Set, geeft de speler de ruimte en de vrijheid om met elk Marvel personage te spelen.”

In het originele verhaal, werkt Ultron samen met Loki in zijn poging om Asgard’s enorm krachtige Infinity Stone te stelen. Loki en Ultron ontwerpen replica’s van de beroemde Marvel Super Heroes en zetten deze tegen elkaar op. Hiermee hopen ze afleiding te creëren zodat ze onverstoord hun misdaad kunnen plegen. De Marvel Super Heroes replica’s strijden tegen elkaar in iconische omgevingen, zoals een vernielde treinwerf in Brooklyn, Wakanda en S.H.I.E.L.D’s Lunar Base.

Tijdens de Comic-Con in New York wordt de Disney Infinity 3.0: Play Without Limits: Facing Off in Marvel’s Battlegrounds georganiseerd. Fans krijgen tijdens deze dag een nog beter beeld van de nieuwe Play Set. Er zullen verschillende partijen aanwezig zijn, zoals Disney Interactive, Avalanche Software, United Front Games en Marvel Games. Aanwezigen van de New York Comic-Con kunnen op zaterdag 10 oktober meedoen aan deze ‘Face Off’. Het event vindt plaats van 16:00-16:45 uur (EST) bij Empire Stage 1-E. Participanten zullen een exclusieve pre-release figurine ontvangen. Fans die thuis blijven kunnen het event live volgen.

Over Disney Infinity
Disney Infinity is een interactief gaming platform waar spelers ongekende vrijheid en eindeloze mogelijkheden hebben om verhalen te verzinnen en te spelen met in de hoofdrol de geliefde personages uit de vele werelden van Disney. Voortbouwend op het succes van Disney Infinity 1.0 en 2.0 heeft Disney Interactive het nieuwste hoofdstuk van de succesvolle hybride speelgoed/videogame aangekondigd: Disney Infinity 3.0. Ook in de geheel nieuwe game gebruiken spelers fysieke interactieve figurines om de originele verhaallijnen (Play Sets) in de virtuele werelden van populaire Star Wars franchises te activeren en nieuwe avonturen met Marvel, Disney en Disney•Pixar personages in de Toy Box-modus te creëren. De PEGI leeftijdskeuring van Disney Infinity 3.0 is 7 jaar.

Disney Interactive
Disney Interactive, een van ’s werelds grootste ontwikkelaars op het gebied van hoogwaardige interactieve entertainment op alle platformen, is onderdeel van The Walt Disney Company en verantwoordelijk voor de globale ontwikkeling en distributie van interactieve entertainment, multi-platform videogames en familie-gerichte content op alle bestaande en opkomende digitale media platformen. Disney Interactive produceert en distribueert een breed portfolio aan content van Disney Interactive games en Disney Interactive Media. De producten en content die door Disney Interactive worden uitgebracht en uitgevoerd bevatten blockbuster mobiele, sociale en console games, online virtuele werelden, de #1 entertainment omgeving voor kinderen en de #1 portfolio op het web voor families en ouders. Disney Interactive is het interactieve entertainment onderdeel van The Walt Disney Company (NYSE: DIS).

Meer informatie over Disney Infinity is te vinden op de officiële website van Disney of via het YouTube-kanaal.

©Disney. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s