Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Forum GO DISNEYLAND PARIS binnenkort ook in het Duits

GO DISNEYLAND, het officiële forum van Disneyland Paris, krijgt binnenkort ook een Duitse versie.

De site die bezoekers van Disneyland Paris wegwijs maakt in de parken en bezoekers ook hun ervaringen laat delen, werd in december van 2012 geopend en was toen enkel te bekijken in het Frans. De Franse site heeft nu zo een 50,000 unieke bezoekers per maand en heeft 10,000 geregistreerde leden. En dus kon een Engelse versie niet uitblijven. Deze zag het virtuele licht in juni van dit jaar, ook weer met hetzelfde doel om bezoekers hulp te geven bij het plannen van hun bezoek aan Disneyland Paris.

De Engelse site kreeg wel een paar andere extra’s, zoals de “Grown Up Kids” campagne . Deze werd gemaakt voor de jong volwassen bezoekers van Disneyland Paris in Engeland. Voor Disneyland Paris is een discussie forum rond Disneyland Paris zeer belangrijk, zodat ze de gasten betere service kunnen geven .

Het lanceren van een Duitse variant is een strategische zet van Disney. De Duitse bezoekers hebben veel nood aan informatie rond Disneyland Paris en op deze manier wil Disney zijn Duitse gasten helpen door in januari van 2016 een Duitse versie te lanceren van GO DISNEYLAND PARIS. Dit forum krijgt 12 categorieën en 63 sub categorieën . Het forum zal 7 dagen per week gemodereerd worden door een speciaal team van Disneyland Paris.

Bron: Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s