Disneyland Parijs nieuws/Disneyland Resort nieuws/Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

ShellieMay nu ook verkrijgbaar in Disneyland Parijs en binnenkort in de Amerikaanse resorts

ShellieMay, het beste vriendinnetje van Duffy the Disney Bear, is vanaf nu verkrijgbaar in Disneyland Parijs. Tot dusver is alleen de ‘standaard’, aankleedbare maat Shellie May verkrijgbaar. Outfits zijn er echter nog niet; die worden binnen enkele maanden verwacht.

Deze herfst komt ShellieMay ook naar de Amerikaanse Disney resorts Walt Disney World (Florida) en Disneyland Resort (Californië). Tot nu toe was zij alleen beschikbaar in Tokyo Disney Resort en Disney’s Auluani (Hawaii). Het is verrassend te noemen dat juist nu wordt besloten ShellieMay in andere resorts verkrijgbaar te maken, daar de Amerikaanse parken pas zijn gestopt met de meet & greet locaties van Duffy vanwege te weinig animo. De ShellieMay knuffel is wel het meest verzochte item van fans.

Het verhaal van ShellieMay is dat zij gemaakt is door Minnie Mouse, die haar volstopte met vreugde zodat Duffy een beste vriend zou hebben. Hieronder zie je enkele outfits die uit gaan komen in de Amerikaanse resorts. Mogelijk kunnen we dezelfde verwachten in Disneyland Parijs, maar hierover is nog niets officieel bevestigd.

In Walt Disney World en Disneyland Resort zullen ook een verhalenboekje en een Pillow Pet verkrijgbaar zijn van ShellieMay.

Bron: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s