Games en apps/Overig Disney nieuws

Disney Infinity 3.0 Release Play Set Star Wars: The Force Awakens

Vandaag hebben Disney Interactive en Lucasfilm nieuwe onthullingen naar buiten gebracht over de nieuwste figurines – Poe Dameron en Kylo Ren – die gespeeld kunnen worden in de nieuwe Play Set Star Wars™: The Force Awakens™. In de Play Set zelf zitten de figurines Finn en Rey. Dit is de derde Star Wars Play Set die uitkomt voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. Deze nieuwe Play Set en figurines zijn vanaf 17 december 2015 verkrijgbaar in Nederland. 

“Vanaf 16 december 2015 – de dag dat Star Wars™: The Force Awakensgeïntroduceerd wordt – zal de Disney Infinity Play Set het enige spel zijn waar fans van alle leeftijden iconische momenten uit de film kunnen ervaren en spelen.” aldus Ada Duan, VP voor Lucasfilm Digital Business en Franchise Management. “Lucasfilm en Disney Interactive hebben nauw samengewerkt om een spel te creëren voor kinderen en families die pas net kennis maken met de personages en avonturen uit Star Wars.”  

In de Play Set Star Wars™: The Force Awakensreizen spelers naar het sterrenstelsel om samen met de helden uit Star Wars op zoek te gaan naar een nieuwe bondgenoot. Figurines die speelbaar zijn in deze Play Set zijn Finn – een soldaat op zoek naar avontuur en gevaar – en Rey, een echte survivor. Zij zullen zich in het spel aansluiten bij Poe Dameron en Kylo Ren. Naast de figurines die afkomstig zijn uit de Star Wars™: The Force Awakens™ Play Set, kan er ook gespeeld worden met alle andere Star Wars-figurines.  

Alle figurines en Power Discs uit de 1.0 en 2.0 versie van Disney Infinity kunnen ook gebruikt worden in Disney Infinity 3.0 en in de verbeterde 3.0 Toy Box.

 Over Disney Infinity
Disney Infinity is een interactief gaming platform waar spelers ongekende vrijheid en eindeloze mogelijkheden hebben om verhalen te verzinnen en te spelen met in de hoofdrol de geliefde personages uit de vele werelden van Disney. Voortbouwend op het succes van Disney Infinity 1.0 en 2.0 heeft Disney Interactive het nieuwste hoofdstuk van de succesvolle hybride speelgoed/videogame aangekondigd: Disney Infinity 3.0. Ook in de geheel nieuwe game gebruiken spelers fysieke interactieve figurines om de originele verhaallijnen (Play Sets) in de virtuele werelden van populaire Star Wars franchises te activeren en nieuwe avonturen met Marvel, Disney en Disney•Pixar personages in de Toy Box-modus te creëren. De PEGI leeftijdskeuring van Disney Infinity 3.0 is 7 jaar.

Disney Interactive
Disney Interactive, een van ’s werelds grootste ontwikkelaars op het gebied van hoogwaardige interactieve entertainment op alle platformen, is onderdeel van The Walt Disney Company en verantwoordelijk voor de globale ontwikkeling en distributie van interactieve entertainment, multi-platform videogames en familie-gerichte content op alle bestaande en opkomende digitale media platformen. Disney Interactive produceert en distribueert een breed portfolio aan content van Disney Interactive games en Disney Interactive Media. De producten en content die door Disney Interactive worden uitgebracht en uitgevoerd bevatten blockbuster mobiele, sociale en console games, online virtuele werelden, de #1 entertainment omgeving voor kinderen en de #1 portfolio op het web voor families en ouders. Disney Interactive is het interactieve entertainment onderdeel van The Walt Disney Company (NYSE: DIS).

Meer informatie over Disney Infinity is te vinden op de officiële website van Disney of via het YouTube-kanaal.

©Disney. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s