Disney entertainment/Disney On Ice

Uitslag winactie Disney On Ice Olaf knuffel

De afgelopen week kon je via Magie Plaza kans maken een echte Disney On Ice Olaf knuffel. Om kans te maken moest je de Facebook-pagina van Magie Plaza liken (klik), het bericht om te winnen liken en openbaar op je profiel delen.

De winnaar van deze magische
prijs is geworden…

ASTRID VAN POPPEL!

Hartelijk gefeliciteerd!

Neem je contact met ons op via magieplaza@hotmail.com?

Wij danken iedereen hartelijk voor het meedoen! Houd je ogen open, want ook in de toekomst zullen wij nog meer winacties organiseren.

Tickets kopen voor Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration kan nog steeds! Vier samen met je favoriete personages een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney verhalen. Ga mee met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op reis naar de tijdloze werelden van Disney’s The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en Disney’sFrozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden. Vrolijke muziek, geliefde personages en onvergetelijke momenten zorgen ervoor dat Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration een ervaring wordt die jij en je familie nooit zullen vergeten. Van 23 t/m 30 december 2015 in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam, voor meer info ga je naar: www.disneyonice.nl.

©Disney, ©Feld Entertainment

©Disney, ©Feld Entertainment

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s