Games en apps/Overig Disney nieuws

Nieuwe figurines en Power Discs voor Disney Infinity 3.0

Disney Interactive heeft gisteren vier figurines en een nieuwe Power Disc aangekondigd voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. De figurines Hulkbuster en Ultron, bekend van de Marvel films, Darth Maul uit Star Wars™ en Spot uit Disney•Pixar’s The Good Dinosaur zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Ultron: Ultron, ’s werelds meest geavanceerde robot en maniakale super villain, doet er alles aan om de mensheid en hun beschermers (de machtige Avengers) te vernietigen. Om zijn vijanden te verslaan gebruikt Ultron zijn magnetische krachten, gevolgd door een grote explosie.

Hulkbuster: Bundel de krachten van de Hulk en Iron Man samen en je hebt de Hulkbuster. De krachtige attacks van de Hulkbuster zorgen ervoor dat alle vijanden uit zijn buurt blijven.

Darth Maul: Darth Maul gebruikt zijn double-bladed Lightsaber™ en donkere Force ™ krachten om zijn grootste vijanden te verslaan.

Spot: Spot is een wild, maar loyaal mensenjong. Met behulp van zijn handen, voeten en tanden houdt hij zijn vijanden op afstand.

Disney•Pixar’s The Good Dinosaur Power Disc heeft vier dinosaurussen geïntroduceerd in de Toy Box, namelijk:

  • Nash – de stoere T. Rex Nash, zal je begeleiden in de Toy Box;
  • Arlo – ga op epische avonturen met Arlo, je grote en lieve Apatosaurus vriend;
  • Butch – geen één Toy Box avontuur is te groot voor Butch. Hij is de zwaarste T. Rex die je ooit zult ontmoeten;
  • Ramsey – stamp met Ramsey rond in de Toy Box en ga met hem op zoek naar echte veedieven.

Avalanche software heeft samen met Ninja Theory, Sumo Digtial en United Front Games Disney Infinity 3.0 ontwikkeld. Extra Play Sets, figurines en Power Discs kunnen apart worden gekocht. Alle huidige figurines en Power Discs werken ook in de Toy Box modus van Disney Infinity 3.0.

Over Disney Infinity
Disney Infinity is een interactief gaming platform waar spelers ongekende vrijheid en eindeloze mogelijkheden hebben om verhalen te verzinnen en te spelen met in de hoofdrol de geliefde personages uit de vele werelden van Disney. Voortbouwend op het succes van Disney Infinity 1.0 en 2.0 heeft Disney Interactive het nieuwste hoofdstuk van de succesvolle hybride speelgoed/videogame aangekondigd: Disney Infinity 3.0. Ook in de geheel nieuwe game gebruiken spelers fysieke interactieve figurines om de originele verhaallijnen (Play Sets) in de virtuele werelden van populaire Star Wars franchises te activeren en nieuwe avonturen met Marvel, Disney en Disney•Pixar personages in de Toy Box-modus te creëren. De PEGI leeftijdskeuring van Disney Infinity 3.0 is 7 jaar.

Disney Interactive
Disney Interactive, een van ’s werelds grootste ontwikkelaars op het gebied van hoogwaardige interactieve entertainment op alle platformen, is onderdeel van The Walt Disney Company en verantwoordelijk voor de globale ontwikkeling en distributie van interactieve entertainment, multi-platform videogames en familie-gerichte content op alle bestaande en opkomende digitale media platformen. Disney Interactive produceert en distribueert een breed portfolio aan content van Disney Interactive games en Disney Interactive Media. De producten en content die door Disney Interactive worden uitgebracht en uitgevoerd bevatten blockbuster mobiele, sociale en console games, online virtuele werelden, de #1 entertainment omgeving voor kinderen en de #1 portfolio op het web voor families en ouders. Disney Interactive is het interactieve entertainment onderdeel van The Walt Disney Company (NYSE: DIS).

Marvel Entertainment
Marvel Entertainment, LLC, een volledig dochterbedrijf van The Walt Disney Company, is een van ’s werelds meest prominente entertainment bedrijven dat gebaseerd is op personages en gebouwd op een bewezen bibliotheek van meer dan 8000 personages die in een rol hebben gespeeld in verschillende media over de afgelopen 70 jaar. De Marvel franchises zijn terug te zien in entertainment, licensing en publishing. Meer informatie is te vinden op de officiële website van Marvel. © 2015 MARVEL

Meer informatie over Disney Infinity is te vinden op de officiële website van Disney of via het YouTube-kanaal.

©Disney. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s