Films en televisie/Overig Disney nieuws

‘Disney’s Tower of Terror wordt bioscoopfilm’

De Disney-attractie Tower of Terror is over een tijdje waarschijnlijk ook in de bioscoop te bewonderen. Er zijn plannen voor een speelfilm gebaseerd op het vervloekte hotel. Disney is nog op zoek naar een scriptschrijver.


Het verhaal draait om vijf personen die verdwijnen in de lift van een chique hotel in Hollywood, als daar in 1939 de bliksem inslaat. Scenarist John August, bekend van de Tim Burton-film Big Fish uit 2003, heeft al wel een eerste opzet op papier gezet. Hij zal de film produceren samen met James Whitaker (American Gangster, Robin Hood).

De vrijevaltoren, gebaseerd op de populaire televisieserie The Twilight Zone uit de jaren zestig, is wereldwijd in vier verschillende Disney-parken te vinden. Twee varianten staan in Amerika, één in Japan en één in Disneyland Paris.

Eerder verschenen attracties Pirates of the Caribbean en spookhuis Haunted Mansion al op het witte doek. Dit jaar ging een film over themagebied Tomorrowland in première. Er wordt nog gewerkt aan een film over de Amerikaanse Disney-attractie Jungle Cruise.

 

Bron: Looopings

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s